sov-godt

8 måneder siden |  0 comments  |  Rolig Hobby

Sengetøj er mere end blot sengetøj. Vi bruger cirka en tredjedel af døgnets timer i sengen og søvnen er den absolut vigtigste faktor for, at din krop kan lade op til en ny dag. Netop derfor er selvfølgelig sengen, dynen og hovedpuden vigtige elementer i vores træben efter god søvn, men hvad de færreste tænker over er, at sengetøjet er mindst ligeså vigtigt. Sengetøj der regulerer vores kropstemperatur er medvirkende til, at vi sover bedre. Mange mennesker lider af nattesved, hvilket kan være en yderst generende faktor, der forstyrrer den vigtige søvn.

Bambus sengetøj er en økologisk form for sengetøj, der er fremstillet i naturmaterialer og er yderst effektivt i forhold til regulering af kropstemperatur. Derfor er bambus sengetøj et rigtig godt valg, hvis man ønsker at optimere sin søvnkvalitet. Udover det er der en lang række andre årsager til, at bambus sengetøj er et godt valg når det kommer til optimering af søvnen. Læs med her og find ud af hvilke fordele der at hente ved at investere i bambus sengetøj.

Hvorfor vælge bambus sengetøj?


Den termoregulerende effekt gør, at bambus sengetøjet kan benyttes under alle årstider. Bambus er nemlig et tungt materiale, der får en kølende effekt når det er varmt, og en varmende effekt når det er koldt. Det er et svedabsorberende materiale, da bambusfibrene indeholder bittesmå lufthuller. Det gør, at sved føres væk fra kroppen hurtigere end ved almindeligt bomuldssengetøj og netop derfor er bambus sengetøj særligt ideelt til mennesker der lider af nattesved.

Udover den termoregulerende og svedabsorberende effekt, så besidder bambus sengetøj mange unikke egenskaber. Det økologiske materiale er både allergivenligt, idet det i forhold til almindeligt bomuldssengetøj er minimalt støvudledende, samt antibakterielt, hvilket gør det yderst nænsomt for huden. Det lækre naturmateriale er meget blødt at ligge i, hvilket yderligere er én af forudsætningerne for, at bambus sengetøj er godt til optimering af søvnen. Komfortoplevelsen er rigtig vigtig for vores søvn og netop derfor er bambus sengetøj et rigtig godt valg. Hvis du ønsker at optimere din søvnkvalitet, så finder du her både bambus sengetøj til voksne og børn.

Miljøvenligt og bæredygtigt sengetøj


Bambus er jo et naturprodukt der er meget bæredygtigt. Det findes i stor stil i Asien og råvaren er en græstype, der dyrkes uden brug af hverken pesticider eller sprøjtemidler. Bambus er en hurtigt voksende afgrøde, der heller ikke behøver kunstig vanding og det er derfor et materiale, der først og fremmest er masser af i verden, mens det vokser helt naturligt. Det er medvirkende til at svække drivhuseffekten og det vokser hurtigt frem igen efter høst. Derudover er bambus sengetøj særligt skånsomt for miljøet, idet det sagtens kan vaskes på 40 grader og tørretumbling er ikke nødvendig. Det skyldes, at bambus sengetøjet er meget fugtafgivende, hvilket gør, at det lufttørres på kort tid. Der er altså mange fordel at hente ved at vælge bambus sengetøj frem for bomuldssengetøj – du sover bedre med god samvittighed.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 8 måneder siden 0 Comments

Vitrineskab i jern – flot, råt og elegant så kan du stolt fremvise dine hobbygenstande

Er du ude efter en ny stil eller bare lidt friskt input til dit hjem? Trænger stuen til fornyelse, og mangler du samtidig et flot og praktisk opbevaringssted til nogle ting? Skal der et nyt, praktisk møbel til i entreen eller køkkenet? Eller har du d...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Vær kage-krea med disse gode råd

Hvis du elsker at være kreativ, når du laver kager, er der heldigvis mange forskellige måder, som du kan gøre det på. Vi kommer her med nogle gode råd til værktøjer og teknikker, som du kan bruge, så du kan få lavet den helt rigtige kage til lejlighe...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Lav et personligt pudebetræk – 3 gode ideer

Du har mange muligheder for at lave et personligt pudebetræk i dag. Det er meget forskelligt hvad det vil kræve af dig at lave betrækket. Det kommer selvfølgelig også helt an på, hvor meget tid du vil bruge på det. Vi kommer her med tre bud, der kan...

READ MORE