Sådan træner du derhjemme

hjemme

hjemme

I disse år er motion og sundhed blevet det nye sort. Nogle mener at det nærmest er blevet en form for religiøs udøvelse. Vi elsker alt der har at gøre med sundhed, motion, velvære, sport osv. Og grunden er simpel: Hvis du spiser sundt og holder dig fysisk aktiv, vil du generelt opleve langt mere energi og føle dig markant gladere.

Men hvordan skal man træne? Det er næsten blevet en hel jungle at kaste sig ud i. Konstant finder man på nye måder at træne på. Det ene øjeblik skal man danse zumba, det næste skal man løbe ironman. Og lige pludselig kommer der noget helt nyt.

En nem måde at træne på

Hvis du gerne vil i gang, men ikke ved hvor du skal starte, er der en nem måde at komme i gang. YouTube er nemlig blevet er fantastisk middel til træning. Her finder du en overflod af videoer der guider dig i hvordan du skal træne, og med nogle få teknikker kan du komme i gang med hjemmetræningen.

Det er en måde hvorpå du kan træne, hvor du ikke behøver at anskaffe dig vanvigtigt meget udstyr, og ligge hele din livstil om. For problemet med træning er, at det ofte kan være svært at finde tiden til det i en travl hverdag. Og her er hjemmetræning den bedste måde at komme i gang.

Find en god video

Det første du skal gøre hvis du gerne vil i gang med at træne derhjemme, er at finde en video du vil træne efter. Du går simpelthen bare på YouTube og begynder at søge løs. Der er et hav af videoer, så det kan godt betale sig at sætte lidt tid af til, at finde den helt rigtige video.

Når du har en video du gerne vil træne efter, skal du blot anskaffe dig det rigtige udstyr. Hvis videoen fx kræver at du har et vippebræt, bliver du selvfølgelig nødt til at købe et, før at du kan komme i gang.

Bestem et fast tidspunkt på dagen

Det næste du skal gøre er at bestemme et fast tidspunkt på dagen hvor du vil træne. Det kan fx være om morgenen, eller når du kommer hjem fra arbejde. Grunden til at du skal gøre dette, er at videnskaben viser, at hvis vi gerne vil etablere en ny vane, er der størst chance for at det lykkedes, hvis der er helt faste omstændigheder. Som fx et fast tidspunkt på dagen.

Når du har din video, dit udstyr og dit faste tidspunkt er det bare at gå i gang. De første par gange vil du synes det er sjovt og spændene, men efter nogle gange vil du med stor sandsynlighed begynde at kede dig en smule. Det er her det er vigtigt at forsætte, for når først du har gjort det en måned eller to, bliver det en fast rutine, der er svær at lægge fra dig igen.

Til sidst skal dette nævnes, at det selvfølgelig også er vigtigt at huske sikkerheden. Fx kan det være en ide at anskaffe sig en foam roller, så du kan passe godt på dine muskler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *