1 måned siden |  0 comments  |  Aktiv Hobby

En båd er praktisk, hvis man for eksempel er fisker. Men nogle mennesker vælger at købe en båd i stedet for for eksempel et sommerhus. Og hvis man bruger sin båd mere som et fritidshjem, så er det dejligt, at bådhuset er indrettet fint, praktisk og med tanke på hygge. Så kan man virkelig nyde de lange sommeraftener med et glas hvidvin på dækket, som var man i et rigtigt lille sommerhus ude midt på havet.

Vi har her samlet nogle små tips til det, du skal huske at tænke på, når du skal indrette din nye båd og bådhus.

Skab plads på båden


Når man skal sejle er der mange tinge, man skal huske at have med, og man har normalt ikke meget plads til at opholde det. Redningsveste, mad, vand, dyner og stole, det hele skal pakkes med tanke på, at det skal fylde så lidt som muligt. Desuden vil man gerne have, at båden kan se ryddelig og behagelig ud, selv om den er pakket med mange ting i skabene og skufferne.

Så det handler om at være smart med indretningen og indrette sin båd, så der er meget opbevaringsplads for eksempel under siddepladser. Hvis man køber stole, der kan stables, kan man også spare noget plads der, og det kan du læse mere om lige her.

Hvis du mangler en oversigt over, hvad man ellers skal huske at pakke, når man skal ud og sejle, så besøg tilsøs.dk for at læse mere om livet til havs.

Indret praktisk


Når man indretter praktisk, så indretter man med øje for, hvilke praktiske foranstaltninger man får brug for. Det indebærer at tænke over at have nok siddepladser, til at man har de madvarer, man skal bruge og et sted at opholde dem. Du kan finde køleskabe, du kan bruge i din båd ved at klikke her.

Når man indretter praktisk er det desuden vigtigt at tænke på, hvilke ting man ofte bruger, og hvilke der er gode at have med. Redningsveste skal for eksempel ligge let tilgængelige, fordi man skal bruge dem hver gang, mens matadorspillet godt kan pakkes nederst i kassen under sengen, hvis det kun er en gang i mellem, man finder det frem og spiller.

Husk hyggen


Hvis du bruger din båd som et fritidshjem, så glem ikke at pakke hyggen. Selvfølgelig skal man have styr på alt det nødvendige, men hyggen er nu engang det, der gør et dansk hjem til et hjem. Så husk at pakke nogle gode spil, fyrfadslysene og godt med tæpper og puder, hvis du da ikke har gjort det.

Med hensyn til indretning, så tænk over at købe nogle flotte gardiner og sengetøj til sengene, så indretningen ikke bare er praktisk, men også flot at se på for øjet. Hvis du gerne vil køre stilen helt ud, så indret med nogle små dekorationer, der passer sig til et liv til havs.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 7 måneder siden 0 Comments

Løbet tør for gaveidéer? Læs med her og bliv inspireret

De fleste mennesker nyder at give gaver til personer, de holder af. Hvad end det er fødselsdag, jul eller noget helt tredje, der er anledningen, er det dejligt at kunne glæde et andet menneske. Sommetider kan det dog være svært at blive ved med at f...

READ MORE
Hobbysider.dk 7 måneder siden 0 Comments

Motorcykelsæsonen er allerede i gang: Er din MC klar til forårsturene?

Motorcykelsæsonen anno 2018 er startet, og derfor kan det være en god idé at sørge for, at din motorcykel bliver helt klar til at skulle ud på vejene.  Har du ikke lige fået klargjort din motorcykel i løbet af vintermånederne, så er det måske en god...

READ MORE
Hobbysider.dk 10 måneder siden 0 Comments

5 kreative byg-selv ideer

Mangler du et projekt, og kunne du tænke dig at lave noget sammen med dine børn? Så kunne et lille byg-selv projekt være noget for dig. Det er altid en god ide, at have et projekt igang, disse projekter giver glæde og kan være en hyggelig aktivitet,...

READ MORE