Sådan dufter du godt – Også når du er aktiv

aktiv person

Hvis du også er en aktiv person, der kan lide at være i gang, er lugt sikkert et problem, du er stødt på – med mindre du er et slags supermenneske, selvfølgelig.

Det er rigtigt træls at komme til at lugte grimt og ligefrem en smule ulækker, mens man er aktiv. Det kan nemlig tage noget af glæden fra det at være aktiv. Det behøves det dog ikke, for heldigvis er der noget man kan gøre ved det. Læs med her, og få 3 tips, til hvordan du kan lugte godt, selvom du er aktiv.

Hav en god hygiejne

Det første tip er også det mest åbenlyse tip: sørg for at have en god personlig hygiejne. Selvom du naturligt kommer til at svede, når du er aktiv, er det stadigt meget vigtigt, at du sørger for at holde kropshygiejnen i top. Du skal derfor i bad hver gang, du har svedt, og helst også de dage du ikke træner. Det behøves ikke at være den store vask hver eneste gang, men blot et skyl gør en stor forskel.

Brug derudover en god deodorant – og hold din kropslugt nede.

Hold dine sko lugtfri

Et sted, hvor der hurtigt kan blive fugtigt og svedigt, er i skoene. Dette kan ikke undgås, når du bevæger dine ben. Efter en lang og aktiv dag er der ikke noget, der føles lige så godt som at få skoene af og fødderne vaskes – du genkender sikkert følelsen. Sokkerne ryger til vask og bliver senere pillet ud af vaskemaskinen som rene og lugtfri.

Men hvad med dine sko? Hvordan holdes de lugtfri og rene indvendigt? Det kan være noget af en gåde at finde ud af, og det er heller ikke lykkedes de fleste mennesker endnu. Prøv du blot at gå ud og stikke næsen i dine løbesko, og find ud af, hvordan det står til med dine.

Hvis du ligner størstedelen af andre mennesker, lugter dine sko nok heller ikke særligt godt. Det er dog et problem, der findes en løsning på. De geniale svenskere bag opfindelsen Smell Well har nemlig opfundet formularen på sko fri for ubehagelig svedlugt.

Det er såre simpelt: Du putter blot Smell Well posen i din sko – og vupti! Ubehagelig lugt forsvinder efter noget tid! Meget nemmere bliver det næppe.

Brug det rigtige udstyr

Dette sidste tip burde også næsten sige sig selv, men alligevel er det en reminder, som det er godt for alle at få. For at sikre en okay kropslugt er det vigtigt at bruge det rigtige udstyr. Det gælder også at have den rigtige størrelse udstyr og udstyr lavet af de rigtige materialer.

Gør man det, har man allerede sikret, at det er en del nemmere at forblive lugtfri, når man ikke har alt for stramsiddende udstyr eller udstyr lavet af materialer, der ikke er åndbare. Sørg derfor for, at dit udstyr er i orden. Tjek for eksempel webshoppen www.outdoorpro.dk ud, og se deres store udvalg af udstyr til det aktive liv i god kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *