Hobbysider.dk

5 ideer til sjov med magnetark

Der er mange gode grunde til at købe magnetark og her er 5 ideer til sjov med magnetark.

Idé 1: Magneter er noget, som der er rigtig mange, der sætter på køleskabe og da det er noget de skal kigge på hver dag, så er det rart, at det er noget man har lyst til at kigge på. Når man køber magnetark, kan man selv bestemme hvad man gerne vil have ud af dem eller på dem. Man kan klippe en masse sjove figurer ud af sine magnetark. Når man køber magnetark, kan man få dem i flere forskellige farver. På denne måde kan du klippe de figurer, du har lyst til og endda få det til at passe i farverne. Her kan du købe magnetark i mange forskellige farver.

Idé 2: Det er ikke blot figurer, du kan få ud af magnetarket. Du kan også klippe små bogstaver ud, så du altid kan skrive noget sjovt og have det til at stå på dit køleskab og ændre det, når du vil. På denne måde, kan dine børn eller dine venner lege med det og det kan være rigtig hyggeligt.

Skriv søde beskeder til dine venner eller din familie

Idé 3: Du kan også bruge dine magnetark til at skrive små søde beskeder til de andre i din familie. Hvis du synes, de har gjort noget godt en dag eller hvis du synes de virker lidt triste, kan du opmuntre dem, ved at skrive en sød besked på magnetarket på køleskabet og lade dem vide, at du holder af dem og, at de gør det godt. Du kan også skrive små sjove eller søde citater på dem. Hvis der er et citat, du finder opmuntrende, kan du skrive det på og holde gejsten oppe, hvis det er det, du har brug for. Du kan også skrive dit yndlingscitat fra en film. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Idé 4: Hvis du står og mangler en sød og personlig gave til dine venner, kan du tage nogle små magnetark med og lade dem gå rundt til festen og lade folk skrive søde eller sjove beskeder på dem. I kan også tegne på dem. På denne måde kan jeres venner altid kigge på dem og mindes en sjov aften og nogle fantastiske venner. Det er en sjov gave og noget de helt sikkert vil huske.

Lav lister på dine magnetark

Idé 5: Man kan bruge magnetark til en masse sjove og fornuftige ting. Hvis du er en, der elsker at skrive lister og føler, at du har brug for det, kan du sætte et magnetark op på dit køleskab og skrive de ting på, som du eventuelt mangler at købe eller blot ting, som du skal huske, at du skal gøre. Hvis du pludselig kan se, at du mangler noget bestemt, men du ikke kan nå at købe det den dag, så kan du skrive det på din liste og dermed huske det senere.

4 kreative ideer til skolebarnet

Når sommerferien går på hæld, og skoletiden begynder at nærme sig igen, er det altid spændende for de både kommende og de mere rutinerede skolebørn. De skal forberede sig med alt hvad der hører til skolegangen. Skoletaske, penalhus, madpakke – kort og godt med alt det skoletilbehør, som hører sig til. Der kan være en rigtig stor og fin glæde forbundet med at vælge sine helt egne ting, som børnene skal have med sig og bruge hver eneste dag, og derfor er det også en god idé at gøre lidt ekstra ud af at vælge tilbehøret sammen med sit barn. På denne måde kan man finde frem til fine sager, som barnet selv sætter pris på, og man kan sørge for, at det også er ensbetydende med praktiske løsninger, som man som forælder kan stå inde for. Her kan man derfor også læse om 4 kreative ideer til skolebarnet.

Personlige skoletasker og madkasser

De to første kreative ideer til skolebarnet vil være, at man først og fremmest skal have en skoletaske, der rummer en personlig glæde og stil for barnet, og dernæst at man finder en madkasse, der passer til. Man kan finde en rigtig flot basis-taske og måske selv personliggøre den ved at tilføje ekstra sager såsom badges eller at sy og stryge flotte mærker på – eller man kan kaste sig ud i andre kreative projekter, som man kan være sammen med barnet om at finde på. Dertil kan man så også sørge for at dekorere og personliggøre en flot madkasse, så den passer til tasken, og tager sig ud lige som barnet gerne vil have det. På denne måde kan man sørge for, at barnet bliver endnu mere glad for sit nye skoletilbehør, fordi de selv har været med til at vælge det og ydermere til at personliggøre det og at gøre det mere unikt. At lave madkassen og skoletasken personlig og individuel kan være en kreativ måde at være sammen med barnet på. Børn elsker at lave projekter med deres forældre, specielt et projekt som de stolt kan vise deres kammerater hver dag.

Engager dig i en kreativ og lærerig leg med dit barn

Når skoletilbehøret således er på plads, og barnet er startet i skole igen, kan man også finde på andre kreative måder at være sammen med barnet om at lave noget både hyggeligt og lærerigt på. Som en tredje idé kan man for eksempel være fælles om at lege med modellervoks, for det kan både være en hyggelig adspredelse, hvor fantasien kan få frit løb for både børn og voksne – eller det kan bruges som et led i en undervisningssituation, hvor man for eksempel træner forskellige færdigheder, som barnet har lært i skolen på en skæg måde, der involverer modellervoks. En fjerde idé kan således også være at lave perleplader med barnet, for her er der også rig mulighed for både at lege og at øve sig i forskellige skolemæssige lektier og færdigheder, alt imens man får kreativt afløb og hygger sig sammen. Der er altså rig mulighed for at få kreativiteten med ind i skolegangen, også for forældrene, og det gælder blot om at finde mulighederne for at finde ideer til en god stund sammen med sit skolebarn.

4 ideer til kreative bryllupsgaver

Står du og mangler ideer til en god bryllupsgave, så prøv med en kreativ gave. Der er noget personligt og mindeværdigt i at give en kreativ og personlig bryllupsgave. Det er noget særligt både for den der giver gaven, men også parret der modtager den.

Slip fantasien løs og få inspiration til at finde den helt rigtige bryllupsgave.

Personlig collage

Står du det kommende brudepar nær, og ønsker du at give dem noget anderledes og unikt. Så find den gamle kasse med foto, ud af skabet og saml de bedste, skønneste eller sjoveste billeder af brudeparret og lav dem en personlig collage. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvad collagen kan indeholde. Har du et billede af et smukt eller sjovt minde for brudeparret, så brug dette til en del af collagen. Mix billederne som det passer dig og giv brudeparret en mindeværdig gave de sent vil glemme.

En foto collage kan hænge alle steder i hjemmet og er den perfekte gave til parret der elsker minder og samtidig går op i boligindretning.

Champagneglas med indgravering

Du kan også glæde brudeparret med listens anden gaveide, nemlig lækre champagneglas i krystal. Gør bryllupsgaven lidt mere personlig og kreativ, ved at få glassene indgraveret. Her findes der mange muligheder for hvad der kan graveres på champagneglas; alt fra parret initialer eller navne til dato for forlovelse, eller brylluppet. Du kan endda gå så vidt at få graveret personlige tekster, for at gøre gaven mere kreativ og personlig. Igen er det kun fantasien der sætter grænser.

Dette er en klassisk og stilren gaveide, til parret der har alt.  Gaven vil lade brudeparret mindes deres bryllupsdag, hver gang de skåler i champagne.

Design Letters kopper

En lille og simpel gaveide til brudeparret, kunne være kopper med parret initialer på. Design Letters koppen er smuk og enkel, men samtidig også en god måde at give det design bevidste par en gave, som kan give deres hjem et smukt og personligt præg. Ikke nok med at koppen er personlig, så er den også praktisk. Koppen kan bruges til alle anledninger, eksempelvis til morgenkaffe, til søndagskaffen eller til de specielle lejligheder. Endvidere kan Design letters koppen bruges som pynt, i den moderne stue og give hjemmet et personligt præg.

Design Letters kan bruges til alt, hvad hjertet ønsker, det bliver brugt til.

Pynte puder med et personligt tryk

Den sidste gaveide på listen er: pyntepuder. Giv brudeparret en enkel og stilren gave, i form af puder med et personligt ”Mr. & Mrs.” tryk på. Giv pudderne ekstra personlighed, ved at tilføje parret fælles efternavn.

Puderne er personlige, anderledes og endda romantiske og passer til stort set alle typer af indretninger. Om det er stuen eller soveværelset der mangler et personligt og moderne præg, spiller ingen rolle. Puderne er i et smukt hvidt design, med sort tryk, der passe ind alle steder i indretningen.

Puderne er den oplagte gaveide til det nygifte par, der sætter stor pris på boligindretning, kvalitet og kreativitet.

Fidgetspinners er den nye dille blandt børn

For en del år siden så man ofte, at børn havde fået en ny dille, som de gik rigtig meget op i for en tid, og så gik det lidt i sig selv igen. Men efter at elektroniske gadgets er blevet hvermandseje, har man ikke i samme grad oplevet, at børn har haft en stor dille. Dette er der dog ændret på i den seneste tid, hvor man har set, at rigtig mange børn har været ellevilde for at få fat i de såkaldte fidgetspinners.

Børnene har i den grad taget dette legetøj til sig. Egentlig er det ikke noget rigtigt legetøj, men det blev udviklet som et hjælpemiddel til børn og unge med diagnoser, som gjorde, at de har svært ved at koncentrere sig. Men nu er fidgetspinners altså blevet den store dille blandt børn, og allerede nu har det taget overhånd på enkelte skoler i udlandet.

Et godt legetøj til dit barn

Brugen af fidgetspinners behøver dog ikke at tage overhånd. Faktisk kan det godt være et rigtig godt stykke legetøj til dit barn. Det udvikler barnets koncentrationsevne, og det kan også afhjælpe stress. Dermed må man sige, at det er et legetøj, som kan gøre nogle gode ting for børnene, til forskel fra meget andet af det legetøj, som børn får i dag. Derudover er der den gode ting ved dette legetøj, at det faktisk slet ikke er særlig dyrt.

Dette mindsker risikoen for, at børn vil blive holdt uden for fællesskabet, fordi forældrene ikke har råd til at købe den pågældende ting til dem. Dette har man set i andre tilfælde, hvor en dille har bredt sig blandt børn, og det kan have nogle meget kedelige konsekvenser. Hvor længe denne dille kommer til at vare ved er ikke sådan at sige.