Motorcykelsæsonen er allerede i gang: Er din MC klar til forårsturene?

Motorcykelsæsonen anno 2018 er startet, og derfor kan det være en god idé at sørge for, at din motorcykel bliver helt klar til at skulle ud på vejene. 

Har du ikke lige fået klargjort din motorcykel i løbet af vintermånederne, så er det måske en god idé at begynde at tænke over, hvad der skal til for at din motorcykel bliver helt klar til at indtage det danske vejnet. 

Selvom vejrguderne stadig ikke har sendt velsignende forårssol ind over det danske landskab, så kan det ikke vare længe, inden sne og slud for alvor trækker sig tilbage til fordel for plusgrader og grønne grene på træerne. 

De fleste motorcyklister bruger vinteren på at se frem til at kunne trække hjelmen over hovedet og sætte sig op på kværnen for at tage en tur, og faktisk startede motorcykelsæsonen for i år den 1. Marts, men da vejret ikke har været, som de fleste nok havde håbet, er det måske ikke alle, som faktisk har gjort motorcyklen klar. Og hvorfor ikke være klar, så man kan gribe muligheden for en skøn tur på landevejene, når den endelig byder sig? 

For nogle kan det være en besværlig opgave at skulle klargøre sin motorcykel. Når der skal skrues og justeres, kan det være svært at arbejde i længere tid på maskinen, fordi arbejdsstillingen ofte bliver skæv og slidende for ryggen og resten af kroppen. 

Derfor kan en motorcykellift være en ideel løsning til hjemmeværkstedet eller garagen, hvis du gerne vil undgå at få ondt i ryggen, mens du skruer på din motorcykel. På denne måde kan du i stedet løfte din motorcykel op i en passende højde, så du uden besvær kan arbejde på siderne og under bunden, når der skal skrues og justeres. 

En motorcykellift kan også være en fordel for dig, hvis du skulle være så uheldig at punktere på en af dine ture, fordi en lift gør arbejdet med at skifte hjul og dæk nemmere. 

Som nævnt er motorcykelsæsonen i Danmark allerede startet. I år kører den fra 1. Marts til 1. December, hvis du er en af mange, der kun har forsikret din motorcykel i ni måneder om året. 

Har du fået smag for at anskaffe dig en motorcykellift til garagen eller hjemmeværkstedet, kan du tage et kig på udvalget hos AJ Engros. Find din nye motorcykellift her.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *