6 måneder siden |  0 comments  |  Aktiv Hobby

Motorcykelsæsonen anno 2018 er startet, og derfor kan det være en god idé at sørge for, at din motorcykel bliver helt klar til at skulle ud på vejene. 

Har du ikke lige fået klargjort din motorcykel i løbet af vintermånederne, så er det måske en god idé at begynde at tænke over, hvad der skal til for at din motorcykel bliver helt klar til at indtage det danske vejnet. 

Selvom vejrguderne stadig ikke har sendt velsignende forårssol ind over det danske landskab, så kan det ikke vare længe, inden sne og slud for alvor trækker sig tilbage til fordel for plusgrader og grønne grene på træerne. 

De fleste motorcyklister bruger vinteren på at se frem til at kunne trække hjelmen over hovedet og sætte sig op på kværnen for at tage en tur, og faktisk startede motorcykelsæsonen for i år den 1. Marts, men da vejret ikke har været, som de fleste nok havde håbet, er det måske ikke alle, som faktisk har gjort motorcyklen klar. Og hvorfor ikke være klar, så man kan gribe muligheden for en skøn tur på landevejene, når den endelig byder sig? 

For nogle kan det være en besværlig opgave at skulle klargøre sin motorcykel. Når der skal skrues og justeres, kan det være svært at arbejde i længere tid på maskinen, fordi arbejdsstillingen ofte bliver skæv og slidende for ryggen og resten af kroppen. 

Derfor kan en motorcykellift være en ideel løsning til hjemmeværkstedet eller garagen, hvis du gerne vil undgå at få ondt i ryggen, mens du skruer på din motorcykel. På denne måde kan du i stedet løfte din motorcykel op i en passende højde, så du uden besvær kan arbejde på siderne og under bunden, når der skal skrues og justeres. 

En motorcykellift kan også være en fordel for dig, hvis du skulle være så uheldig at punktere på en af dine ture, fordi en lift gør arbejdet med at skifte hjul og dæk nemmere. 

Som nævnt er motorcykelsæsonen i Danmark allerede startet. I år kører den fra 1. Marts til 1. December, hvis du er en af mange, der kun har forsikret din motorcykel i ni måneder om året. 

Har du fået smag for at anskaffe dig en motorcykellift til garagen eller hjemmeværkstedet, kan du tage et kig på udvalget hos AJ Engros. Find din nye motorcykellift her.  

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 6 dage siden 0 Comments

Sådan indretter du bedst din båd

En båd er praktisk, hvis man for eksempel er fisker. Men nogle mennesker vælger at købe en båd i stedet for for eksempel et sommerhus. Og hvis man bruger sin båd mere som et fritidshjem, så er det dejligt, at b&ar...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 måned siden 0 Comments

3 måder at holde din aktive hobby ved lige som senior

Har du et langt og aktivt liv bag dig, er der ingen grund til at opgive din hobby, fordi benene ikke vil helt det samme som tidligere. Om du er godt gående, rullende eller kørende, er der altid mulighed for at komme ud og nyde naturen....

READ MORE
Hobbysider.dk 9 måneder siden 0 Comments

5 kreative byg-selv ideer

Mangler du et projekt, og kunne du tænke dig at lave noget sammen med dine børn? Så kunne et lille byg-selv projekt være noget for dig. Det er altid en god ide, at have et projekt igang, disse projekter giver glæde og kan være en hyggelig aktivitet,...

READ MORE