Hobbysider.dk

Gaver til fantastiske farmand

Morsdag er ganske udbredt herhjemme, selvom det er et relativt nyt begreb. Reklamer for blomster, chokolade og andre lækkerier fylder overalt i ugerne op til. Men hvad med far?

Vi har adopteret en hel perlerække amerikanske skikke og mærkedage gennemtiderne. Vi kende alle Valentines Day, Mors Dag og Fars Dag, der fejres med gaver til dagens hovedperson. I Danmark fejrer vi Fars Dag d. 5. juni – altså på Grundlovsdag.

Gaven fra ungerne

Der er noget specielt ved at fejre Fars Dag, måske især den første. Det er nemlig en titel, de fleste mænd er endnu mere stolt af end den, de har arbejdet sig til på jobbet. Derfor skal det også fejres med manér og hvad er bedre end at få en gave fra poden, der har skaffet farmand titlen og lov til at blive fejret?

Er du kreativ kan du sagtens lave en rigtig god og mindeværdig gave med hjælp fra Lilleput. Hånd og fodaftryk er en smuk måde at mindes og de er specielt sjove at måle på, når ungerne vokser. Om det er aftryk i ler eller på pap med maling kommer sig ikke så nøje – og jeg kan garantere dig for, at farmand bliver lige glad for begge dele!

Mangler du inspiration til en mere elegant gave med en funktion ud over den emotionelle, så kan du finde rigtig fin inspiration her.

Gaven til familiefar

Når ungerne bliver lidt større, ønsker de sig ikke noget mere, end at tilbringe tid med deres forældre, men i en travl hverdag, kan det være svært at finde nok tid til at gøre alle de ting I gerne vil som familie.

På Fars Dag har I som familie den perfekte undskyldning for at overraske far med kvalitetstid og hvorfor ikke gøre det på en måde, der giver jer en god og anderledes oplevelse i familierygsækken?

Inviter på en skøn weekend i det fri med bål, telt og soveposer, det er et sikkert hit hos ungerne og mon ikke også I kommer til at nyde det?

Find inspiration til praktiske telte på telte.dk

Gaven til far med stil

Hvis I har en far, der går op i sit udseende og gerne vil have, at det hele står skarpt, når han går ud ad døren, så er der rig mulighed for at finde en gave, der vækker glæde hos ham

I dag findes der nemlig stort set ligeså mange skønhedsprodukter til mænd som til kvinder. Både i form af diverse bløde produkter, som cremer og dufte, men også de hårde pakker.

Her er der tale om udvidelse af maskinparken i badeværelsesregi.

Trimmer, barbermaskine og næsehårstrimmer, der er mange muligheder og en far, der går op i det ydre vil helt sikkert blive glad for at modtage en af dem.

Find guides til næsetrimmere og meget mere på Mandens.dk

Hvis ikke han er typen, der trimmer skæg og hår derhjemme, kan en tur til barberen også være en rigtig god måde at overraske ham på.

Gå modrigtig klædt – uden at ligne alle de andre

Det er mål for de fleste, at de gerne vil vise omverdenen, at de har styr på moden. Alligevel gider man heller ikke ligne en klon af de andre, der har styr på moden. Så hvordan kombinerer overkommer du lige dette problem, hvis du er en af dem? Det kan du få svar på i denne artikel.

Lad os starte med fodtøjet

En af de ting, der ofte kombineres med mode, er moderigtige sko. Der findes et hav af forskellige sko, der kan gå under navnet moderigtige sko, og du behøver derfor ikke tilnærmelsesvis at vælge samme model som naboen. Ballerina sko er nogle af de sko, der ofte går under betegnelsen moderigtige sko. Herudover hitter farven pink ofte på kvindesko, eller det vil sige ikke rigtig pink – nærmere en form for lys rose farve. Og hvis du så kan tilføje lidt spænder og glitter, så er du rigtig godt kørende i forhold til moderigtige sko.

Hvad så med resten af kroppen?

Ja igen er der jo ingen entydig definition af, hvad mode er. Nogen af de ting der altid er flotte, hvis du skal til fest er elegante kjoler, der kan vække fyrenes opmærksom og venindernes jalousi. Herudover går du aldrig helt galt i byen, hvis du vælger en flot blazer i dæmpede farver. Vigtigst er det faktisk nok at pointere at kraftige pangfarver ikke altid går lige rent ind, når der er tale om mode. Hvis du har godt styr på det, og ved hvilke farver der er in, så er det ingen problem. Men ellers bør du holde dig til dæmpede farver. Er du en kvinde, der er lidt vovet og gerne til tilføje lidt accessoires til dit outfit, så kan du, hvis du tør, købe en lækker og flot bandana. En bandana kan være både meget vovet og meget afdæmpet, så uanset om du er 30 eller 60 år, så kan du helt sikkert finde en bandana, der kan gå til dit outfit, uden at du ser helt tosset ud.

Brug for flere tips?

Hvis du har brug for flere modetips og gode råd omkring alt inden for mode og trends, så findes der en del online blogs, der benævner emne rigtig godt. Særligt inden for tøj er trenden.dk et godt sted at besøge. På denne blog finder du nemlig alt indenfor mode og tøj. Ikke alle deres indlæg handler direkte om tøj, så du kan også finde mere generelle modeindlægs på bloggen. Så hvis du skal bruge lidt gode råd omkring mode, så er dette helt sikkert et klik værd.

Herudover findes der selvfølgelig også mange andre modeblogs på nettet, som du kan finde frem til gennem simple google søgninger. Du kan også spørge veninderne til råds, da de helt sikkert har en modeblog de følger – ja for hvor skulle deres modestil ellers stamme fra? Mode er jo når nogen sætter en trend og andre følger den. Og ofte starter disse trends på modeblogs eller hos video bloggere.

Find den bedste måde at få din fritid og dine hobbyer til at passe sammen

De fleste mennesker har nok at skulle gøre med at få arbejdslivet og familielivet til at passe sammen. Dagen er lang, og man er træt når man komme hjem fra jobbet. Dagen slutter dog ikke der, men der stadig al husgerningen som skal gøre. Det kan være drænende for humøret, og derfor er det vigtigt man også sørger for at få dyrket sine hobbyer. De skal naturligvis passes ind i resten af programmet. Mange når slet ikke at får gjort de ting de gerne vil da der altid kommer noget i vejen.
Derfor er det vigtigt at man får planlagt tingene rigtigt. Det kan lyde kedeligt at det hele skal være skemalagt. Spontaniteten er desværre ikke en luksus man kan have hvis man er meget travlt. Det betyder dog ikke at man skal ofre sine hobbyer. Man skal blot planlægge bedre, eller finde metoder hvor det kan blive lettere. Mange dyrker motion, men det er ikke altid det kan lade sig gøre at nå ned i det lokale fitnesscenter. Hvis man ofrer lidt penge, så kan man i stedet få nogle træningsredskaber hjem i stuen.
En god mulighed er en romaskine. Med en sådan kan man træne hvornår det skal være. Hvis man er tidligt op om morgenen, så kan man gøre det der, eller man kan gøre det inden aftensmaden. På http://www.loebesiden.dk/romaskine/ findes de nogle gode tips til hvilken model man kan vælge.

Kosten spiller en stor rolle i at have energi til at kunne dyrke sine hobbyer

Med familie og et travlt arbejde kan man godt mærke at de tærer på kræfterne. Det kræver energi at gøre alt det man skal. Derfor er det meget vigtigt at kroppen for alt det den skal bruge så den kan holde fanen højt. Her er søvnvaner og kost det vigtigste element. For eksempel spiser vi for lidt fisk. At supplere med et kosttilskud som fiskeolie, er derfor en rigtig god. Læs mere her: http://www.loebesiden.dk/fiskeolie/ og find frem til den som passer bedst til dig.

Planlæg arrangementer, så du ikke bliver stresset over dem

Et andet vigtigt element for at løsne op for mere tid til dine hobbyer, er at planlægge eventuelt arrangementer grundigt og i god tid. På den måde undgår man stress. Hvis man eksempelvis skal finde penge frem til sin nyfødtes barnedåb, så kan man søge hjælp og eventuelt låne pengene online.

Er en robotplæneklipper det rigtige valg for dig og din have?

Ligesom alle andre produkter har robotplæneklipperen mennesker som elsker dem og mennesker som hader dem. Der er mange faktorer som spiller ind i forhold til, hvilken side man tipper til. Her giver vi et overblik over fordelene og ulemperne og så kan du selv vurderer, hvilken side du står på i forhold til robotplæneklippere.

Gør haven klar til en robotplæneklipper

Nogle af os er bare ikke designet til at gøre tingene selv, hvis der bare er en smule teknisk arbejde involveret. Det at skulle sætte kantledning op, så robotten ikke kører ud på eventyr eller ind i blomsterbedet kan være en udfordring for nogen. Der er mange aspekter som kommer i spil.

Området kan have en enkelt zone eller flere. Haven kan have flere forskellige udfordringer, små bakker eller forhindringer, så som blomsterbede, træer, små springvand etc. Disse aspekter kan gøre det mere indviklet at sætte kantledning op end du måske regnede med.

Der vil altid være mennesker som elsker at tackle sådan nogle projekter. Hvis du er typen som elsker den slags projekter, så vil det blive sjovt for dig at sætte kantledning op for din robotplæneklipper. At lægge kantledning er så simpelt at de fleste mennesker kan gøre det, når de følger instruktionerne.

Fordelen ved opsætningen er, at det er ret simpelt at lægge kantledning. Ulempen er at du skal vide, hvad som gør din robotplæneklippe ineffektiv når den slår græsset. Dog kan du finde ud af det, ved at læse manualen.

Programmering af robotplæneklipper

Der er flere måder, hvorpå du kan programmere din robotplæneklipper, alt efter, hvilken model du har. WIFI, Bluetooth eller på robottens konsol. Herved fortæller du robotplæneklipperen, hvornår den skal slå græs – så slipper du for at klippe den selv.

Havens forhindringer  

Det er her du virkelig kan fornemme om en robotplæneklipper er noget for dig eller ej. Du kan nemlig overveje, hvordan din have er udformet. Jo mere indviklet din have er, jo sværere er opsætningen af robotplæneklipperen. Har du dybe huller i græsplænen, stejle skråninger eller et bredt udvalg af haveornamenter?

Du vil gerne have at din robotplæneklipper kan navigere rundt om alle havens udfordringer. Selvfølgelig bliver det mere besværligt, hvis du har en indviklet have, men det kan lade sig gøre.

Heldigvis når det komme til forhindringer så er robotplæneklippere udstyret med sensorer som vil få robotten til at ændre retning i stedet for at forsøge at pløje igennem en forhindring. Samme sensorer forhindre også robotten i at lukke ned, bare fordi den ikke kan komme videre, fordi den vil køre i en anden retning i stedet for.

Forhindringer kan robotplæneklipper altså godt komme uden om. Dog kan den have problemer, hvis du har huller i din græsplæne, som den kan falde i. Bliver den fanget i et hul er du nød til fysisk at redde den ud af det. Derudover kan du også være nød til at trimme græsplænen tæt på de forhindringer robotten skal undgå.

Hvis du har en simpel have med få forhindringer, så kan du få stor glæde af en robotplæneklipper. Til gengæld, hvis du har en mere indviklet have med mange forhindringer, så kan du stadig få stor glæde af en robotplæneklipper, opsætningen af den er bare en smule mere udfordrende.

Klipper du selv din hund, eller går du til hundefrisør?

Ifølge Danmarks Statistik var der i år 2000 cirka 800 registrerede hundefrisører I Danmark. 10 år senere i år 2010 var det officielle tal faldet til omkring 150, hvilket virker ret dramatisk. Årsagen skal findes i en stigende trend med at flere og flere ejere af pelskrævende hunderacer er begyndt at klippe og trimme deres hund selv. Der er ingen tvivl om, at økonomien spiller ind her, for det koster trods alt mellem 500 og 2.000 kroner at få klippet sin hund, men det er helt sikkert, at der er rigtig mange hundeejere, der simpelthen har fået øjnene op for, at det bare er en utrolig dejlig hobby, at klippe sin hund selv. Der er heller ingen tvivl om, at hundeklipning er et regulært håndværk – helt lige som en normal frisør.

Som med alle andre håndværk vil du opleve, at jo mere du øver dig, desto bedre bliver du. En meget vigtig faktor, igen som med andre håndværk, er dog valg af det helt rigtige værktøj her i blandt selve hundeklipperen. Det er simpelthen et punkt, hvor man aldrig må gå på kompromis på nogen måde. Den hårtrimmer, du alligevel har liggende i skuffen, er muligvis et fantastisk værktøj til at klippe menneskehår, men blødt hundehår og pels er desværre en helt anden historie. Her kræves der en maskine, der er forsynet med en kraftig motor, der kan levere mange omdrejninger samt et klippehoved, eller klippeskær som de ofte kaldes, der er lavet af hårdmetal, der ikke mister skarpheden efter en enkelt hundeklipning. Det er svært at svare på, hvilken type og mærke af hundetrimmer, der er bedst.

En god tommelfingerregel er, at jo dyrere maskine jo bedre vil den som regel være. Hundetrimmere af mærket Oster hører til i den absolutte top, og stort set alle Oster hundetrimmere har et bredt program af forskellige klippeskær og øvrigt tilbehør.

Du kan eventuelt se udvalget af Oster hundetrimmere samt tilbehør via dette link.

Et andet spørgmål der ofte bliver stillet ved køb af disse maskiner er, hvorvidt man bør købe en standardmaskine med ledning til lysnettet eller skal vælge en af de nyere, genopladelige modeller. Min egen erfaring som mangeårig hundefrisør er helt klart, at en maskine med ledning er det optimale. Selvom man ved mange kabelfri maskiner kan få de samme motortyper, er der ofte ikke levetid nok på batterierne. Man kan naturligvis have ekstra batterier i reserve, men disse skal i så fald være ladet fuldt op. Jeg nævnte tidligere, at det var vigtigt med et klippehoved – eller klippeskær, af en ordentlig kvalitet. Selv de bedste klippeskær kan dog komme til kort, hvis ikke hundepelsen er ren og nyvasket.

Dels er en hundepels der ikke er ren væsentligt mere genstridig at kommer igennem, dels er det desværre sådan, at selv et enkelt lille sandkorn faktisk er istand til at lave et hak ind i klingen på klippeskæret. Dette skal ikke ske mange gange før skær er ubrugeligt, hvilket ikke er omfattet af din produktgaranti. Til slut vil jeg lige nævne afstandskamme. Afstandskamme monteres ofte ned over selve klippeskæret, og er den del, der fysisk sætter den længde du efterlader i pelsen efter klipning og trimning. Afstandskamme laves stort set i alle tænkelige længder fra få millimeter til adskillige centimeter.

5 hobbyer der er perfekte til vinterperioden

Med starten på januar er de kolde temperaturer for alvor sat ind. Det betyder oftest at vi bruger mere tid indendørs og er mindre udenfor. Når vi er meget indenfor, kan det i nogle tilfælde være svært at få al tiden til at gå uden at sidde for meget foran fjernsynet. Vi har derfor samlet et par hobbyer her, som er perfekte til vinterperioden.

Continue reading “5 hobbyer der er perfekte til vinterperioden”

DIY til brylluppet – kreative invitationer

Synes du også, det er en ærgerlig start på en af livets største festligheder, når man sender en standard-invitation afsted til gæsterne?

I så fald får du her 3 tips til sjovere invitationer, der kan sætte en ordentlig ramme for dagen.

Flaskeposten

Hvis du kan skaffe en stribe tomme vinflasker, papir, karton og lidt ekstra til detaljerne, kan du lave dine egne kreative flaskepost-invitationer.

Når du har indsamlet flaskerne, skal de gøres rent. Det klare du let med sæbevand og en flaskerenser. Brug varmt vand og skrub etiketter og lim helt af. Herefter skal de tørre.

Det primære element til flaskerne er naturligvis etiketten. Den kan du lave på labelpapir, som findes i de fleste boghandlere.

Du kan også printe dine labels på almindeligt papir, som du så limer på flasken.

Nu er flasken faktisk klar. Du kan dog pynte den op, som det behager dig. Evt. med en sløjfe om flaskehalsen.

Selve invitationen skal laves på almindeligt papir. Her kan i benytte en klassisk skabelon eller udforme en invitation med en sjov tematik, der går i hanke med flaskeposten. En god idé er naturligvis at have overensstemmelse mellem det grafiske udtryk på flaskens etikette og selv invitationen.

Find hernæst en rulle sløjfebånd og klip ca. det dobbelte af din invitations bredde af. Klister den en halvdel fast langs toppen på invitationen og lav et mærkat til den anden ende. Meningen er, at du kommer invitationen ned i flasken, men at båndet stikker ud med det påklistrede mærkat. På dette kan du klistrer et print fast eller skrive en besked til de enkelte gæster.

Sidste step er at lukke flasken med en korkprop.

Flaskerne er nu klar til at blive afsendt, men da en flaskekasse og forsendelse koster omkring 60-70 kroner, kan vi anbefale at aflevere flaskerne personligt.

Boardingkortet

Boardingkortet er en anderledes type invitation, der giver smil på læberne.

Den nemmeste måde at designe dit boarding card på, er ved at downloade et billedeksempel på et rigtigt boarding pass.

Når du designer din egen invitation, tilpasser du naturligvis blot indholdet, så du bruger gæstens navn, notere adressen, hvor brylluppet afholdes osv. Sidst, men ikke mindst, skal du naturligvis ikke invitere til Economy Class, men derimod First Class, hvor jeres fest foregår.

Husk at indsætte stregkoder og stiblet linje på den del, der brækkes af, for at få det bedste helhedsindtryk.

Selve størrelsen på boardingkortet er ca. 1/3 af et A4 ark. Du bør selvfølgelig anvende en god papirkvalitet, så invitation ikke krøller eller går i stykker.

En sjov detalje er at lave bordplanen med numre som på boardingkortet. Altså angive A32, B32, C32 osv. Det skaber også lidt spænding for gæsterne, der ikke har den fjerneste idé om, hvem deres sidemand bliver.

Den personliggjorte invitation

Hvis I fortsat ønsker den mere traditionelle invitation, men stadig gerne vil personliggøre den, er der hjælp at hente online.

Du kan nemlig bestille dine egne personlige bryllupsinvitationer online.

Her har du ofte adgang til et arsenal af skabeloner, du let kan tilpasse med egne ord og motiver.

Hvad kunne det f.eks. være? Hvad med omkvædet på jeres yndlingssang, et billede af helt særlig betydning eller noget helt tredje? Det er kan fantasien, der sætter grænser, og det er let at skabe en god ramme for dagen med en personliggjort invitation til gæsterne.

Læs desuden mere om invitationer her: https://nemprint.dk/produkter/invitationer

LED belysning er en god investering

Ønsker du at lave hobbyprojekter, hvor du skal bruge el-pærer, så kan det godt betale sig at investere i LED pærer fremfor nogle af de ældre modeller. LED belysning er det gode og billige valg på længere sigt, og der er rigtig mange penge at spare, hvis man udskifter alle pærerne til A+ eller A++ LED pærer. De bruger mindre strøm og holder længere tid end andre pærer. 

Tidligere har vi været vant til at vi kun havde valget mellem glødepærer, halogen pærer eller spare pærer. Nu kan man også finde LED pærer, der endda er bedre end de andre pærer på mange parametre. LED pærer sparer på strømmen ligesom sparepæren, men LED pæren giver stadig en rigtig god belysning. LED pæren har efterhånden overtaget markedet, og det er ikke uden grund. LED pæreren har nemlig mange fordele, som de andre pære modeller ikke kan leve op til.

LED-pærer og sparepærer bruger 4-5 gange mindre strøm end halogener. Ud over den årlige besparelse på elforbruget er der også besparelse på indkøb af pærer. F.eks. skal du købe 7 halogenpærer, hver gang du køber 1 tilsvarende LED-pære pga. den kortere levetid af halogenpæren. Det kan derfor godt betale sig at betale en smule mere, når man køber pæren, da beløbet for halogenpæren ellers hurtigt overstiger beløbet for LED pæren.

Vælg den rette LED-pære; 

Når du står i butikken med dine nye LED pærer, så er der nogle ting, som du skal være klar over, hvad betyder. På pakken står der en masse informationer omkring selve pæren, og det er her du kan finde ud af, hvilket lys pæren giver og hvor meget energi pæren bruger.

Lumen/watt 

Lumen måler pærens styrke, og jo højere tal, der står her, desto kraftigere er lyset i pæren. Det er derfor vigtigt, at du søger for at pærens styrke passer til det formål, som du skal bruge pæren til. Lyset kan være ligeså hyggeligt, som man kender fra en glødepære, hvilket passer til soveværelset eller være meget kraftigt, så det passer til køkkenet.

Energimærket 

Pærens energimærke fortæller om hvor god pæren er. Elpærer skal mærkes med EU’s energimærkning. Her er det bedste valg energimærket A+ eller A++. Hvis man sammenligner med sparepærer, så har de oftest energimærket A og halogenpærer har energimærket C eller B. Energimærket A++ bruger mindst energi og energimærket C bliver mest energi.

Lysets temperatur  

Lysets temperatur fortæller om, pærens lys er enten varmt eller koldt. Dette bliver målt i kelvin og jo flere kelvin pæren har, jo koldere lys giver pæren. Hvis du ønsker en pære med et varmt lys, så skal du vælge en pære med en lysfarve på 2.700-3.300 kelvin. Denne lysfarve minder om glødepæren. Man behøver derfor ikke købe glødepærer for at opnå et varmt lys.

Gå på opdagelse og find alle LED-pærer hos LED King.

4 sjove temafester for børn

Måske er dit barns fødselsdagsfest lige om hjørnet, eller måske ønsker du at stable årets mest veludførte børnefest på benene. Du ønsker en fest, som børnene glæder sig utroligt meget til at deltage i, og som der længe snakkes om i skolegården efterfølgende. Som vært er der en masse ting at have styr på, hvis du ønsker at holde den bedste og sjoveste temafest. Der skal værnes om detaljerne, og der må ikke gås ned på flotte, indbydende invitationer, kostumer til børn, festlig temapynt, sjove lege og god mad. Læs derfor med her og få inspiration til din næste sjove og underholdende temafest.

Børneolympiade

Lad dig inspirere af det storslåede OL, aktivér børnene med diverse sportsgrene og lad dem starte festen med den traditionsrige indmarch, hvor den olympiske ildfakkel tændes. Lad børnene repræsentere forskellige lande med farverige flag og brug dagen på straffesparkskonkurrence, udendørsbowling, spydkast og kuglestød.

Lav en kage dekoreret med glasur, der viser de olympiske ringe. Servér frugt- og grøntsagsspyd til de små, sunde sportsudøvere. Slut festen af med medaljeoverrækkelse til alle deltagere, så børnene kan gå hjem med et lille minde fra denne sjove og aktive temafest.

Pyjamasparty

Hold den ultimative sleepover for dit barn og hendes veninder med soveposer, tøjdyr og pudekrig. Servér en let aftensmad, så der er plads til godter og popcorn senere på aftenen, når den står på filmhygge i nattøj. Sørg for små lege og andre kreative indslag i løbet af festen. Dette kunne være hyggelige brætspil, at pigerne kan dekorere egne sovemasker eller opsætning af en skønhedssalon, hvor de kan sætte hår på hinanden, give hinanden massage og lægge neglelak.

Uhyggelig halloweenfest

Invitér Dracula, skeletter, zombies og spøgelser med til fest og hold den ultimative gyser- eller halloweenfest. Lad børnene lave deres egne græskarlygter og tage på spøgelsesjagt, hvor de skal løse uhyggelige poster og udfordringer. Pynt op til gyserfest med en masse bloklys, spindelvæv, sorte balloner, oppustelige ballonhænder, udklippede spøgelser og edderkopper. Sæt den rette stemning med uhyggeligt musik i baggrunden og bring ligeledes gys og gru til menukortet. Servér en ækel blodpunch, en dekorativ spøgelseskage, afhuggede gule(rods) fingre i dip og mugne grønne burgerboller, hvor grøn frugtfarve er tilføjet dejen. Skriv i invitationen, at udklædning er et must for at gøre festen sjovere og skummel. Find her de mest uhyggelige kostumer til børn.

Piratfest og skattejagt

Ohøj! Ankeret er sat, og det er tid for alle pirater at gå i land og finde den gemte skattekiste. Hold den perfekte piratfest med sørøverflag, guldmønter, dødningehoveder og piratskibe. Lad børnene møde op som farlige pirater med klap for øjet, sværd i bæltet og papegøjer på skulderen. Lav sjove lege som skattejagt med skattekort, hvor de på vejen mod skatten skal løse udfordringer som gå planken ud, guldgravning i sandkassen og dødningebowling. Servér cupcakes dekoreret med sørøverflag, godteposer med guldkarameller og vingummiperler, appelsinbåde med master og flag samt piratboller. Det handler blot om at være kreativ.

Campering i naturen er en hobby for mange danskere

Campering er noget, der tiltaler rigtig mange danskere. Langt de fleste har dog associationer i retning af, at slå et telt op eller parkere en campingvogn på en campingplads, når de hører om camping. Det skal dog gøres klart, at der også findes andre typer af campering, som der ligeledes også er rigtig mange danskere, der er glade for. Det er noget, der blandt andet inkluderer campering i naturen, hvor det naturligvis oftest foregår i et telt.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er noget, der tiltaler rigtig mange mennesker, men selvom du er i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig, så bør du prøve kræfter med det. Enten bliver du en oplevelse rigere eller du ender med at blive fanget af det, hvilket i sidste ende vil forvandle det til en decideret hobby for dig. Uanset hvad, så er det spændende at overnatte i den fri natur, og det er noget, alle bør prøve.

Hvis du skal overnatte i det fri, så skal udstyret være i orden

Der er med garanti rigtig mange, der sidder og tænker, at det kan virke tiltalende at køre den hårde stil og blot pakke et telt og en sovepose. Faktum er dog, at det er noget, som de absolut færreste kommer igennem og det er endnu færre, der rent faktisk synes, at det er en god oplevelse. Hvad du derimod skal gøre er, at sørge for, at der bliver pakket godt med relevant udstyr og tilbehør, som kan være med til at gøre din oplevelse bedre.

Én ting er naturligvis, at det er relevant, at du sørger for, at der bliver pakket et lækkert og varmt telt, men hvad, der er mindst lige så vigtigt er, at du sørger for også at have andre typer af udstyr med, når du skal campere i det fri. Du skal f.eks. have udstyr med, så du har mulighed for at lave mad, du skal have korrekt påklædning med og på, mens det også er vigtigt, at du har førstehjælpskasse, sovepose og meget andet med.

Som du kan se ovenfor, så er der mange ting, der skal være styr på og derfor er det også noget, du skal gå helhjertet ind i, hvis du ønsker at skulle gøre det til en hobby. Hvis du endnu ikke ved, om det er noget for dig, så bør du så vidt muligt forsøge at låne dig til det udstyr og tilbehør, du nu engang kan. På denne måde kan du nemlig sikre, at du ikke selv skal investere i alt dette udstyr før, du er sikker på, at det er noget, du faktisk bryder dig om.

Hvor kan jeg købe udstyr til campering i det fri?

Der er mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe det udstyr, du skal bruge. Du kan dog med fordel vælge at handle hos en dansk webshop som www.eventyrsport.dk, hvor du har mulighed for at finde alt, du skal bruge, så du dermed kun skal handle ét sted.