2 år siden |  0 comments  |  Rolig Hobby

Den flotteste julepynt er hjemmelavet. Ikke kun på grund af udseendet, for man kan købe nogle virkelig flotte juledekorationer, der er færdiglavet, men fordi der er lagt sjæl og kærlighed i hjemmelavet julepynt.

Find pynt i skoven


Hvis du er i god tid, så kan det anbefales at gå en tur i skoven – gerne med børn, for de er gode til at finde ting, som vi andre ikke ser fra voksenhøjde. Skovbunden gemmer på så mange flotte blade, bær og grene, som ligger uberørt. Og man må gerne tage det med, så længe det ligger løst. Man skal altså ikke tage en sav med i skoven – så kommer skovfogeden efter jer. Tag en kurv eller en pose med, og saml noget naturlig julepynt, som skal med hjem og tørres.

3 genveje til en adventskrans


Hvis man synes, at ler og gran er lidt for kedeligt, og man ikke har mod på at binde en krans af pileflet selv, så kan man købe sig til den del. Her kommer 3 gode bud på en adventskrans: en halmkrans, en pileflet krans og en oasiskrans.

Juledekoration med halmkrans


En færdigbundet halmkrans er nem at arbejde med. Den er bundet tæt, men du kan let stikke lyseholdere og pynt på pind ned i kransen. Derudover er den også flot uden pynt, så det gør ikke så meget, hvis der er ”helligdage” rundt omkring på kransen. Og hvis du er til en simpel adventskrans eller en julekrans på døren, så er den rigtig smuk med silkebånd rundt om.

Krans af pileflet


Denne type krans er mest egnet til at stå på bordet eller i vindueskarmen. Efter vores smag er den for klodset til at hænge på døren grundet sin størrelse – det er næsten umuligt at lave en lille krans af pileflet. Den er ideel til større pynt – f.eks. blomster, grankogler o.lign. Og et bredt silkebånd med blomster gør sig også godt på kransen. Grenene gør, at det er let at bruge ståltråd på en ikke så synlig måde. Så det gør den meget velegnet, hvis du skal lave juledekorationer med børn.

Oasiskrans


Oasis er blomsterskum, som kan suge vand og holde blomster og grønt frisk længe. Det gør den meget egnet til juledekorationer på bordet, som skal holde måske en uges tid. Men hvis man bruger blomster og grønt, som ser flot ud tørret, så kan den sagtens bruges, når du skal lave en hjemmelavet adventskrans. Du kan læse meget mere om oasis her.

Flere ideer til DIY julepynt?


Vi lever af hobby og gør det selv. Og vi har stort fokus på borddekorationer til jul. Så kig forbi Decohof.dk og lad dig inspirere til dit næste hobbyprojekt. Vi får nye varer hver eneste uge, og vi har rigtig mange kunder, som deler deres projekter med os, så du kan både finde inspiration i det, som vi har lavet, men også i det som vores kunder har lavet. Og vi håber, at du også har lyst til at inspirere os ved at sende os billeder af din hjemmelavede julepynt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 8 måneder siden 0 Comments

Sov godt og pas på miljøet med bambus sengetøj

Sengetøj er mere end blot sengetøj. Vi bruger cirka en tredjedel af døgnets timer i sengen og søvnen er den absolut vigtigste faktor for, at din krop kan lade op til en ny dag. Netop derfor er selvfølgelig sengen, dynen og hovedpuden vigtige elemente...

READ MORE
Hobbysider.dk 8 måneder siden 0 Comments

Vitrineskab i jern – flot, råt og elegant så kan du stolt fremvise dine hobbygenstande

Er du ude efter en ny stil eller bare lidt friskt input til dit hjem? Trænger stuen til fornyelse, og mangler du samtidig et flot og praktisk opbevaringssted til nogle ting? Skal der et nyt, praktisk møbel til i entreen eller køkkenet? Eller har du d...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Vær kage-krea med disse gode råd

Hvis du elsker at være kreativ, når du laver kager, er der heldigvis mange forskellige måder, som du kan gøre det på. Vi kommer her med nogle gode råd til værktøjer og teknikker, som du kan bruge, så du kan få lavet den helt rigtige kage til lejlighe...

READ MORE