Lav et personligt pudebetræk – 3 gode ideer

Du har mange muligheder for at lave et personligt pudebetræk i dag. Det er meget forskelligt hvad det vil kræve af dig at lave betrækket. Det kommer selvfølgelig også helt an på, hvor meget tid du vil bruge på det. Vi kommer her med tre bud, der kan tage alt fra omkring fem minutter til mange timer. Du skal selvfølgelig kun bruge mange timer på det, hvis du synes, at det er hyggeligt.

Et personligt pudebetræk er en rigtig god gave til familiemedlemmer. Hvis du har børn, kan du hjælpe dem med at lave personlige pudebetræk. Hvis du til og med har en dejlig kapok pude at komme indeni pudebetrækket, bliver gaven jo bare fuldendt. Kapok er et lækkert materiale, der både er meget bæredygtigt og meget allergivenligt. Det gør, at du også sagtens kan give puden til en, der har allergi.

Pude med broderi

Broderi kan tage mange forskellige former, men det er helt sikkert en god måde at lave et personligt pudebetræk på. Hvis du er god til at brodere, kan du brodere hele forsiden på puden med et smukt mønster. Det er med til at give en meget flot pude, der for eksempel kan bruges til sofapude. Det personliggør også puden.

Hvis du ikke er så god til at brodere endnu, kan det være en ide, at du ”bare” broderer initialerne på den, der skal have puden. Det gør, at puden for eksempel kan bruges til hovedpude. Det giver et hyggeligt nostalgisk udseende, når du broderer initialer på puden.

Pude med fototryk

Hvis du gerne vil have en hurtig løsning, kan du nemt bestille et pudebetræk med fototryk via nettet. Der finder du en webshop, hvor de kan det, udvælger det rigtige billede og bestiller det hjem. Hvis du allerede ved, hvilket billede du vil bruge, behøver det ikke at tage mere end fem minutter at få det sendt af sted.

Hvis dine børn gerne vil give deres bedsteforældre eller en af deres venner en personlig gave, er det også en god ide, at du hjælper dem med at lave et pudebetræk med fototryk. I kan tage et helt nyt billede og nemt lægge det ind på computeren. I kan også vælge et billede, der allerede ligger på computeren. Til bedsteforældrene vil det være oplagt, at det er et billede af dit barn. Til dit barns ven eller veninde kan det være et billede af de to, der leger sammen.

Pude med kartoffeltryk

Hvis du har mindre børn, vil de helt klart synes, at det er sjovt at lave kartoffeltryk på pudebetræk. Det er også med til at give nogle meget personlige pudebetræk. Kartoffeltryk er en meget nem form for tryk, hvor du bare skal bruge nogle store, faste kartofler og noget maling, der kan sidde fast på tøj. Kartoflerne skærer I til, så I kan lave tryg med dem. Det kan for eksempel være hjerter eller stjerner. Så dypper I dem i malingen og presser dem på tøjet. Kartoflen kan selvfølgelig bruges, lige så mange gange som I vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *