Lav de flotteste negle derhjemme

Som kvinde er der mange ting, man kan gøre for at holde ens udseende så skarpt som muligt. Det gælder om at have fingeren på pulsen og se hvilke trends, der rører på sig i omverdenen. De seneste år har der, uanset andre trends, været en hype omkring dét at have lange og smukke negle, på trods af at man stadig skal kunne være velfungerende i sit arbejdsliv. Nogle arbejdssteder tillader ikke at have lange negle, dog kan man stadig have smukke negle i en kortere og mere acceptabel længde for at holde stilen.

I takt med at der er kommet større efterspørgsel på negle området, vælger flere og flere unge kvinder, og mænd, at uddanne sig som negleteknikere, hvilket har sat priserne i vejret, hvis man ønsker at få lavet sine negle på en klinik. Derfor kommer her nogle råd så man kan lave de flotteste negle derhjemme, uanset hvilken erfaring man har indenfor tipper, lakker, pynt og vedligeholdelse. Der er mange elementer, der spiller ind, hvis man ikke blot vil have smukke negle, men også sørge for at disse holder i længere perioder uden lakken skaller af eller ridses i ens dagligdag.

Akrylnegle er flotte i ugevis

Når man skal undersøge mulighederne for at lave flotte negle derhjemme er der nogle ting man skal tage højde for – hvis man ingen erfaring har med akryl eller gele skal man starte ud i det små og købe tipper af plast, som man kan lime på sin naturlige negl og derved enten lakere disse, eller lave den ’frække’ og købe dem dekoreret. Har man lidt mere erfaring, eller kender nogle der kan hjælpe en i gang – og hvis du har god tid kan du også lave akryl negle, der har langt den bedste holdbarhed uanset, hvordan man behandler disse i sin hverdag. Der findes også muligheder for at lære, hvordan man laver akrylnegle, da man kan tilmelde sig forskellige kurser, hvor man møder op med egne materialer og derefter får en kort gennemgang af, hvordan man kommer godt i gang, disse kurser er dog forholdsvis dyre.

Negle skaber stil – og udstråler overskud 

Der findes mange måder at dekorere sine negle på, har man en flot naturlig negl, der ikke flækker og knækker ved blot det mindste vindstød, kan man oftest nøjes med at lægge en gennemsigtig topcoat, der blot vil give ens naturlige negle en skinnende finish. Laver man selv sine negledekorationer er det oftest at man enten lakerer neglene i en bestemt farve, der passer til ens generelle stil og humør, eller at man laver franske negle, der også er det mest populære på negleklinikker. Der findes dog nogle, der roder sig ud i begrebet omkring nailart, hvor man med små pensler eller forskellige dot-værktøjer dekorerer sine negle med blomstermønstre, temaer af forskellig art eller endda giver sig ud i at lave blonder, eller skrive små beskeder på tværs henover sine ti smukt dekorerede fingernegle. Nailart kommer fra USA, men bliver i stigende grad mere udbredt herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *