Kæmpe møbeludstilling og inspirationskilde

WeGot er et svensk møbelfirma der kombinerer den nordiske stil med det klassiske look. Her findes sofaer, senge, havemøbler mm. i minimalistisk design, men med twist af personlighed. Igennem deres e-mærkede onlineshop er det muligt at bestille og få leveret nye møbler ganske gratis. Hvis du er mere tryg ved at afprøve dine møbler først, kan du tage turen over Øresundsbroen, hvor deres 12.000 m2 butik pryder og inspirerer. Butikken ligger kun cirka 15 minutter fra broen, og er derfor let tilgængelig, hvis man ønsker at afprøve møblerne før køb.

Nordisk design lige rundt om hjørnet

På trods af den korte tur til Sverige gør WeGot det super let at bestille møbler online på wegot.dk. Med fri fragt og sikker handel er det muligt at shoppe, når det passer dig. Butikken har dog også længe åbent i hverdagene og sørger for åbent hver lørdag, når du har fri. Det har aldrig været lettere at handle sofaer i Norden. Det fantastiske og fleksible design kan få enhver boligindretnings-interesseret til at dåne. Wegot har møbler der matcher hele dit hjem, uanset hvilket værelse der skal indrettes. Her finder du både sofa, sofaborde, lænestole og tæpper til stuen. Her er også skriveborde, kommoder og væghylder til børneværelserne og selvfølgelig børnesenge og køjesenge i flere modeller.

Den nordiske stil skinner især igennem ved indretning af stuen, da der også udbydes flere forskellige pejse og endda i flere forskellige størrelser. Så om din stue er stor eller lille, findes der en pejs til dig. Her er både gulvpejse, vægpejse og endda bordpejse. Der er intet så hyggeligt i den danske vinter, som at sidde på sofaen foran pejsen og få varmen. WeGot har endda også muligheder til når den danske sommer rammer, da udbuddet af havemøbler er endnu større.

Hvis din have står tom og der mangler noget på terrassen, så er der også en løsning hos WeGot. Her kan du vælge i mellem havestole og borde i flere forskellige størrelser, og endda skabe et indendørslook med sofagruppe og flere sofamoduler. Her vil der hygges, når eftermiddagssolen rammer i de gode sommermåneder.

Sofa til den rette pris i den rette kvalitet

Hos WeGot findes der sofaer i mange forskellige modeller. Det gælder både stof, størrelse og farver. Stilen er gennemført klassisk, men der findes også modeller i den mere rå og moderne stil. De forskellige stofmaterialer gør dit køb fleksibelt. Hvis du er til læder findes dette i forskellige størrelser og farver, så du kan variere råheden i din stue. Der findes læder i sort, men også i hvid for at skabe et lysere rum. Har du en stor stue er der også mulighed for køb af sofagrupper, både i 2 og 3 mandssofaer med eller uden chaiselong. Der findes forskellige stofarter og forskelige grader i slidstærkt skind. Når den perfekte sofa er blevet fundet kan der tilføjes fodskammel, nakkestøtte eller endda en matchende lænestol for at fuldføre looket 100%. Find din sofa fra WeGot.dk og bliv inspireret til resten af boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *