Gaver til fantastiske farmand

Morsdag er ganske udbredt herhjemme, selvom det er et relativt nyt begreb. Reklamer for blomster, chokolade og andre lækkerier fylder overalt i ugerne op til. Men hvad med far?

Vi har adopteret en hel perlerække amerikanske skikke og mærkedage gennemtiderne. Vi kende alle Valentines Day, Mors Dag og Fars Dag, der fejres med gaver til dagens hovedperson. I Danmark fejrer vi Fars Dag d. 5. juni – altså på Grundlovsdag.

Gaven fra ungerne

Der er noget specielt ved at fejre Fars Dag, måske især den første. Det er nemlig en titel, de fleste mænd er endnu mere stolt af end den, de har arbejdet sig til på jobbet. Derfor skal det også fejres med manér og hvad er bedre end at få en gave fra poden, der har skaffet farmand titlen og lov til at blive fejret?

Er du kreativ kan du sagtens lave en rigtig god og mindeværdig gave med hjælp fra Lilleput. Hånd og fodaftryk er en smuk måde at mindes og de er specielt sjove at måle på, når ungerne vokser. Om det er aftryk i ler eller på pap med maling kommer sig ikke så nøje – og jeg kan garantere dig for, at farmand bliver lige glad for begge dele!

Mangler du inspiration til en mere elegant gave med en funktion ud over den emotionelle, så kan du finde rigtig fin inspiration her.

Gaven til familiefar

Når ungerne bliver lidt større, ønsker de sig ikke noget mere, end at tilbringe tid med deres forældre, men i en travl hverdag, kan det være svært at finde nok tid til at gøre alle de ting I gerne vil som familie.

På Fars Dag har I som familie den perfekte undskyldning for at overraske far med kvalitetstid og hvorfor ikke gøre det på en måde, der giver jer en god og anderledes oplevelse i familierygsækken?

Inviter på en skøn weekend i det fri med bål, telt og soveposer, det er et sikkert hit hos ungerne og mon ikke også I kommer til at nyde det?

Find inspiration til praktiske telte på telte.dk

Gaven til far med stil

Hvis I har en far, der går op i sit udseende og gerne vil have, at det hele står skarpt, når han går ud ad døren, så er der rig mulighed for at finde en gave, der vækker glæde hos ham

I dag findes der nemlig stort set ligeså mange skønhedsprodukter til mænd som til kvinder. Både i form af diverse bløde produkter, som cremer og dufte, men også de hårde pakker.

Her er der tale om udvidelse af maskinparken i badeværelsesregi.

Trimmer, barbermaskine og næsehårstrimmer, der er mange muligheder og en far, der går op i det ydre vil helt sikkert blive glad for at modtage en af dem.

Find guides til næsetrimmere og meget mere på Mandens.dk

Hvis ikke han er typen, der trimmer skæg og hår derhjemme, kan en tur til barberen også være en rigtig god måde at overraske ham på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *