Gå modrigtig klædt – uden at ligne alle de andre

Det er mål for de fleste, at de gerne vil vise omverdenen, at de har styr på moden. Alligevel gider man heller ikke ligne en klon af de andre, der har styr på moden. Så hvordan kombinerer overkommer du lige dette problem, hvis du er en af dem? Det kan du få svar på i denne artikel.

Lad os starte med fodtøjet

En af de ting, der ofte kombineres med mode, er moderigtige sko. Der findes et hav af forskellige sko, der kan gå under navnet moderigtige sko, og du behøver derfor ikke tilnærmelsesvis at vælge samme model som naboen. Ballerina sko er nogle af de sko, der ofte går under betegnelsen moderigtige sko. Herudover hitter farven pink ofte på kvindesko, eller det vil sige ikke rigtig pink – nærmere en form for lys rose farve. Og hvis du så kan tilføje lidt spænder og glitter, så er du rigtig godt kørende i forhold til moderigtige sko.

Hvad så med resten af kroppen?

Ja igen er der jo ingen entydig definition af, hvad mode er. Nogen af de ting der altid er flotte, hvis du skal til fest er elegante kjoler, der kan vække fyrenes opmærksom og venindernes jalousi. Herudover går du aldrig helt galt i byen, hvis du vælger en flot blazer i dæmpede farver. Vigtigst er det faktisk nok at pointere at kraftige pangfarver ikke altid går lige rent ind, når der er tale om mode. Hvis du har godt styr på det, og ved hvilke farver der er in, så er det ingen problem. Men ellers bør du holde dig til dæmpede farver. Er du en kvinde, der er lidt vovet og gerne til tilføje lidt accessoires til dit outfit, så kan du, hvis du tør, købe en lækker og flot bandana. En bandana kan være både meget vovet og meget afdæmpet, så uanset om du er 30 eller 60 år, så kan du helt sikkert finde en bandana, der kan gå til dit outfit, uden at du ser helt tosset ud.

Brug for flere tips?

Hvis du har brug for flere modetips og gode råd omkring alt inden for mode og trends, så findes der en del online blogs, der benævner emne rigtig godt. Særligt inden for tøj er trenden.dk et godt sted at besøge. På denne blog finder du nemlig alt indenfor mode og tøj. Ikke alle deres indlæg handler direkte om tøj, så du kan også finde mere generelle modeindlægs på bloggen. Så hvis du skal bruge lidt gode råd omkring mode, så er dette helt sikkert et klik værd.

Herudover findes der selvfølgelig også mange andre modeblogs på nettet, som du kan finde frem til gennem simple google søgninger. Du kan også spørge veninderne til råds, da de helt sikkert har en modeblog de følger – ja for hvor skulle deres modestil ellers stamme fra? Mode er jo når nogen sætter en trend og andre følger den. Og ofte starter disse trends på modeblogs eller hos video bloggere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *