Fidgetspinners er den nye dille blandt børn

For en del år siden så man ofte, at børn havde fået en ny dille, som de gik rigtig meget op i for en tid, og så gik det lidt i sig selv igen. Men efter at elektroniske gadgets er blevet hvermandseje, har man ikke i samme grad oplevet, at børn har haft en stor dille. Dette er der dog ændret på i den seneste tid, hvor man har set, at rigtig mange børn har været ellevilde for at få fat i de såkaldte fidgetspinners.

Børnene har i den grad taget dette legetøj til sig. Egentlig er det ikke noget rigtigt legetøj, men det blev udviklet som et hjælpemiddel til børn og unge med diagnoser, som gjorde, at de har svært ved at koncentrere sig. Men nu er fidgetspinners altså blevet den store dille blandt børn, og allerede nu har det taget overhånd på enkelte skoler i udlandet.

Et godt legetøj til dit barn

Brugen af fidgetspinners behøver dog ikke at tage overhånd. Faktisk kan det godt være et rigtig godt stykke legetøj til dit barn. Det udvikler barnets koncentrationsevne, og det kan også afhjælpe stress. Dermed må man sige, at det er et legetøj, som kan gøre nogle gode ting for børnene, til forskel fra meget andet af det legetøj, som børn får i dag. Derudover er der den gode ting ved dette legetøj, at det faktisk slet ikke er særlig dyrt.

Dette mindsker risikoen for, at børn vil blive holdt uden for fællesskabet, fordi forældrene ikke har råd til at købe den pågældende ting til dem. Dette har man set i andre tilfælde, hvor en dille har bredt sig blandt børn, og det kan have nogle meget kedelige konsekvenser. Hvor længe denne dille kommer til at vare ved er ikke sådan at sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *