En hobby der giver mening at gå op i 

Er du bilentusiast, nybagt forælder eller måske begge dele? Mangler du en hobby eller bare noget at gå op i? Så foreslår vi, at du kombinerer bil og baby, og begynder at interessere dig for autostole. En autostol er nemlig et must, når man bevæger sig ud i trafikken med sine børn. Det er ikke alle, der er klar over det, men en autostol kan være altafgørende, hvis du og dit barn skulle havne i en ulykke. Interesserer du dig allerede for biler, giver det mening interesserer sig autostole. 

Som en erfaren bilist ved du allerede, at ikke alle kører bil som dig. Når vi bevæger os ud i trafikken, er det med andre ord ikke risikofrit, og vi må derfor være ekstra opmærksomme. Det handler i høj grad om at holde hænderne på rettet og øjnene på vejen.  

Men selvom du sikkert allerede er bekendt med dette, kan det desværre ikke forhindre dig i at ende i kollision med dine omgivelser. Skulle dette mod al forventning ske, vil du glæde dig over, at du investerede i en autostol. 

En autostol der giver mening 

Ligesom med biler, findes der mange forskellige autostole, og hvis du godt kan lide at nørde mærker og modeller, er der altså nok at gribe fat i. Under vinterperioderne er det også et must, at du investerer i en såkaldt kørepose. En kørepose vil holde dit barn trygt og varmt under kørslen.  

Har du ikke allerede en https://autostol.dk/blog/koerepose-til-autostol/ der passer til dit barn, er det en rigtig god ide at investere i.  

Blandt junglen af autostole vil du kunne møde dem fra kaldes fremadvendte og bagudvendte autostole. De fleste der ikke har erfaring med autostole, vil typisk investere i en fremadvendt, da disse oftest vil være billigere og fylde mindre i bilen.  

Dette er dog en misforstået opfattelse, da undersøgelser viser, at bagudvendte autostole er mere end 5x så sikre som fremadvendte. Sjælendt vil du gå på kompromis med udstyret til din bil, og derfor må du altså heller ikke gå på kompromis, når det kommer til dit barns sikkerhed.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *