Aktiv ferie for få penge – det er muligt med afbudsrejser

aktiv ferie

aktiv ferie

Mange drømmer om en aktiv ferie, hvor man ikke blot ligger på strandstolen og slikker sol hele dagen. En aktiv ferie kan være alt lige fra vandreture i naturskønne omgivelser til en morgenløbetur ved stranden. Ønsker man en aktiv ferie for så få penge som muligt, så bør man kigge efter afbudsrejser. Det er nemlig lettere, end man tror at inkorporere en aktiv hverdag på ferien.

Brug fitnesscentret

Det ses ofte, at man kommer til at tage en smule på, når man er på ferie. Der er lækkert mad og velsmagende drinks, og det frister alt sammen. Derfor er det også blevet rigtig populært at kombinere sin afslapningsferie med en smule motion, så man kan holde formen ved lige.

Her kan man med mange afbudsrejser finde et hotel med fitnesscenter, hvilket giver rigtig god mulighed for at få dyrket lidt motion, inden man ligger og soler sig i et par timer. Det er anbefalet, at man bør røre sig 30 minutter hver dag. Man kan derfor gøre det alt efter sit ambitionsniveau, og hvad man plejer at træne derhjemme. Med et fitnesscenter på hotellet er det hurtigt klaret, da de ofte har de samme faciliteter som derhjemme.

Oplevelser med gang i den

Ønsker man en aktiv ferie, kan det også nemt gøres ved at planlægge oplevelser, der involverer kroppen. Det er ikke meget, man får rørt sig ved at slikke sol ved poolen. Man kan eksempelvis dykke i Egypten. Mere specifikt er det anbefalet at tage til områder som Sharm El-Sheikh eller Hurghada, to store feriebyer, der byder på masser af muligheder for fede oplevelser. I Sharm El-Sheikh har du også mulighed for at kitesurfe eller at snorkle.

Aktive oplevelser kan også være at tage i vandland, som børnene helt sikkert vil være med på. Man kan også leje nogle cykler og tage på cykeltur i området. Er I på ferie et sted med meget forskelligt terræn, skal det nok blive en spændende og ikke mindst fysisk krævende tur.

Vær kreativ

Skulle man dog ikke have et fitnesscenter til rådighed, og er man mere til at blive på hotellet, så er det stadig ikke svært at holde sig i gang. De fleste afbudsrejser er enten all inclusive eller booket med hotel, der oftest har en pool. Man behøver ikke ligefrem at svømme halvtreds baner for at motionere, man kan godt bare svømme stille og roligt rundt, det gælder også. Eller måske man kan prøve vandaerobics. Det giver altid et godt grin og er faktisk noget, man dyrker hjemme i Danmark.

Man kan også udnytte omgivelserne og gå en tur. Alt afhængig af destinationen skal der nok være smukt. Så en tur i nabolaget er oplagt. Er der en zoologisk have i nærheden eller et museum, så er det også nemt at få gået de anbefalet 10.000 skridt om dagen. Helt uden at tænke over det. Selv shopping kan forbrænde en god del kalorier. I hvert fald hvis centret er stort, og man dropper elevatoren eller rulletrapperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *