hammer og søm som ligger på hobby plade

10 måneder siden |  0 comments  |  Aktiv Hobby

Mangler du et projekt, og kunne du tænke dig at lave noget sammen med dine børn? Så kunne et lille byg-selv projekt være noget for dig. Det er altid en god ide, at have et projekt igang, disse projekter giver glæde og kan være en hyggelig aktivitet, især hvis man gør det sammen med nogen andre. Derfor anbefaler vi, at du laver disse projekter sammen med børn eller venner, for at få den bedst oplevelse.

  1. Byg et telt - mange køber deres egne telte, hvilket man også sagtens kan på f.eks. TeltTilbud. Men hvis du gerne selv vil igang, så kunne dette være et lille hyggeligt projekt som du kunne gå igang med. Dette kræver dog en del ressourcer, da du skal have en del træ og stof for at kunne bygge teltet.

  2. Lav jeres egen bålpladsen - dette lille projekt kan være til stor gavn for familien, hvem elsker ikke at riste skumfiduser over bålet, og lave snobrød engang imellem. Alle børn elsker et lille bålplads, dog skal man huske at ansøge om tilladelse, inden man går igang.

  3. Byg din egen sæbekassebil - hvis du har en lille dreng, ville han elske en sæbekassebil, dette projekt er perfekt som en far-søn aktivitet. Og du får helt sikkert plus point fra din søn, hvis han får sin helt egen specialt lavet sæbekassebil.

  4. Lav en drage - her snakker jeg ikke om en stor drage som spyr ild, men om en lille drage, som man kan sætte op i luften og flyve med. Dette kræver en del færdigheder, og det er ikke sikkert at den virker i første forsøg, men når den endelig virker, er det rigtig fedt.

  5. Byg et legehus - dette er et meget ambitiøst projekt, men for handymanden er det intet problem. Det er et rigtig spændende projekt, og slutresultatet kommer børnene til at elske. Dette projekt kræver dog meget tid og ressourcer, derfor er det et godt projekt til sommerferien.Hvordan kommer man igang?


Det kan være rigtig svært at komme igang med sit projekt, og mange gange ender det med at ryge i glemmekassen. Derfor er det vigtigt at lave en plan, først med ting som skal bruges, og så en plan over hvordan det skal laves. Derudover er det en rigtig god ide, at planlægge hvornår projektet skal starte, og så sætter dage ind i kalenderen hvor du arbejder på projektet. Hvis du ikke gør dette, så kan man uheldigvis rigtig nemt ende foran fjernsynet i stedet for.


Undgå halve projekter


Det er aldrig fedt, at have halvt færdigt projekter i garagen, som man aldrig er blevet færdig med. Derfor er det vigtigt aldrig at være for ambitiøs, vælg hellere mindre projekter, som du ved at du kan afslutte. Og så hvis du en dag har en masse tid, så kan du gå igang med et større projekt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 7 måneder siden 0 Comments

Løbet tør for gaveidéer? Læs med her og bliv inspireret

De fleste mennesker nyder at give gaver til personer, de holder af. Hvad end det er fødselsdag, jul eller noget helt tredje, der er anledningen, er det dejligt at kunne glæde et andet menneske. Sommetider kan det dog være svært at blive ved med at f...

READ MORE
Hobbysider.dk 7 måneder siden 0 Comments

Motorcykelsæsonen er allerede i gang: Er din MC klar til forårsturene?

Motorcykelsæsonen anno 2018 er startet, og derfor kan det være en god idé at sørge for, at din motorcykel bliver helt klar til at skulle ud på vejene.  Har du ikke lige fået klargjort din motorcykel i løbet af vintermånederne, så er det måske en god...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Dyr som hobby? 4 Gode tips

Flere og flere danskere begynder at se deres dyr i et andet lys end at disse blot er en ’kælegris’, der flyder på sofaen dagen lang, eller pusler rundt i deres bur. Der findes nu mange muligheder i Danmark, hvor man kan medbringe sit dyr som en del a...

READ MORE