hammer og søm som ligger på hobby plade

9 måneder siden |  0 comments  |  Aktiv Hobby

Mangler du et projekt, og kunne du tænke dig at lave noget sammen med dine børn? Så kunne et lille byg-selv projekt være noget for dig. Det er altid en god ide, at have et projekt igang, disse projekter giver glæde og kan være en hyggelig aktivitet, især hvis man gør det sammen med nogen andre. Derfor anbefaler vi, at du laver disse projekter sammen med børn eller venner, for at få den bedst oplevelse.

  1. Byg et telt - mange køber deres egne telte, hvilket man også sagtens kan på f.eks. TeltTilbud. Men hvis du gerne selv vil igang, så kunne dette være et lille hyggeligt projekt som du kunne gå igang med. Dette kræver dog en del ressourcer, da du skal have en del træ og stof for at kunne bygge teltet.

  2. Lav jeres egen bålpladsen - dette lille projekt kan være til stor gavn for familien, hvem elsker ikke at riste skumfiduser over bålet, og lave snobrød engang imellem. Alle børn elsker et lille bålplads, dog skal man huske at ansøge om tilladelse, inden man går igang.

  3. Byg din egen sæbekassebil - hvis du har en lille dreng, ville han elske en sæbekassebil, dette projekt er perfekt som en far-søn aktivitet. Og du får helt sikkert plus point fra din søn, hvis han får sin helt egen specialt lavet sæbekassebil.

  4. Lav en drage - her snakker jeg ikke om en stor drage som spyr ild, men om en lille drage, som man kan sætte op i luften og flyve med. Dette kræver en del færdigheder, og det er ikke sikkert at den virker i første forsøg, men når den endelig virker, er det rigtig fedt.

  5. Byg et legehus - dette er et meget ambitiøst projekt, men for handymanden er det intet problem. Det er et rigtig spændende projekt, og slutresultatet kommer børnene til at elske. Dette projekt kræver dog meget tid og ressourcer, derfor er det et godt projekt til sommerferien.Hvordan kommer man igang?


Det kan være rigtig svært at komme igang med sit projekt, og mange gange ender det med at ryge i glemmekassen. Derfor er det vigtigt at lave en plan, først med ting som skal bruges, og så en plan over hvordan det skal laves. Derudover er det en rigtig god ide, at planlægge hvornår projektet skal starte, og så sætter dage ind i kalenderen hvor du arbejder på projektet. Hvis du ikke gør dette, så kan man uheldigvis rigtig nemt ende foran fjernsynet i stedet for.


Undgå halve projekter


Det er aldrig fedt, at have halvt færdigt projekter i garagen, som man aldrig er blevet færdig med. Derfor er det vigtigt aldrig at være for ambitiøs, vælg hellere mindre projekter, som du ved at du kan afslutte. Og så hvis du en dag har en masse tid, så kan du gå igang med et større projekt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 1 år siden 3 Comments

Gode øvelser til den professionelle svømmer

I de fleste sportsgrene kræver det at du styrketræning ved siden af den primære sportsgren. Hvor meget styrketræning betyder i din sportsgren afgøres af hvor meget styrke spiller en rolle i sportsgrenen. Brydning kræver mere styrke end skak, og på de...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Dans med spanske kjoler

Skal du ud og danse så bør du gøre det iført nogle flotte spanske kjoler. For du kan være helt sikker på, at hvis du ønsker, at der skal danses, og her kan der både være tale om den ene og den anden slags dans, så vil det altid være bedst med de span...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 måned siden 0 Comments

3 måder at holde din aktive hobby ved lige som senior

Har du et langt og aktivt liv bag dig, er der ingen grund til at opgive din hobby, fordi benene ikke vil helt det samme som tidligere. Om du er godt gående, rullende eller kørende, er der altid mulighed for at komme ud og nyde naturen....

READ MORE