Sjov med magnet ark

1 år siden |  0 comments  |  Nyheder

Der er mange gode grunde til at købe magnetark og her er 5 ideer til sjov med magnetark.

Idé 1: Magneter er noget, som der er rigtig mange, der sætter på køleskabe og da det er noget de skal kigge på hver dag, så er det rart, at det er noget man har lyst til at kigge på. Når man køber magnetark, kan man selv bestemme hvad man gerne vil have ud af dem eller på dem. Man kan klippe en masse sjove figurer ud af sine magnetark. Når man køber magnetark, kan man få dem i flere forskellige farver. På denne måde kan du klippe de figurer, du har lyst til og endda få det til at passe i farverne. Her kan du købe magnetark i mange forskellige farver.

Idé 2: Det er ikke blot figurer, du kan få ud af magnetarket. Du kan også klippe små bogstaver ud, så du altid kan skrive noget sjovt og have det til at stå på dit køleskab og ændre det, når du vil. På denne måde, kan dine børn eller dine venner lege med det og det kan være rigtig hyggeligt.

Skriv søde beskeder til dine venner eller din familie


Idé 3: Du kan også bruge dine magnetark til at skrive små søde beskeder til de andre i din familie. Hvis du synes, de har gjort noget godt en dag eller hvis du synes de virker lidt triste, kan du opmuntre dem, ved at skrive en sød besked på magnetarket på køleskabet og lade dem vide, at du holder af dem og, at de gør det godt. Du kan også skrive små sjove eller søde citater på dem. Hvis der er et citat, du finder opmuntrende, kan du skrive det på og holde gejsten oppe, hvis det er det, du har brug for. Du kan også skrive dit yndlingscitat fra en film. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Idé 4: Hvis du står og mangler en sød og personlig gave til dine venner, kan du tage nogle små magnetark med og lade dem gå rundt til festen og lade folk skrive søde eller sjove beskeder på dem. I kan også tegne på dem. På denne måde kan jeres venner altid kigge på dem og mindes en sjov aften og nogle fantastiske venner. Det er en sjov gave og noget de helt sikkert vil huske.

Lav lister på dine magnetark


Idé 5: Man kan bruge magnetark til en masse sjove og fornuftige ting. Hvis du er en, der elsker at skrive lister og føler, at du har brug for det, kan du sætte et magnetark op på dit køleskab og skrive de ting på, som du eventuelt mangler at købe eller blot ting, som du skal huske, at du skal gøre. Hvis du pludselig kan se, at du mangler noget bestemt, men du ikke kan nå at købe det den dag, så kan du skrive det på din liste og dermed huske det senere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

4 kreative ideer til skolebarnet

Når sommerferien går på hæld, og skoletiden begynder at nærme sig igen, er det altid spændende for de både kommende og de mere rutinerede skolebørn. De skal forberede sig med alt hvad der hører til skolegangen. Skoletaske, penalhus, madpakke – kort o...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

4 ideer til kreative bryllupsgaver

Står du og mangler ideer til en god bryllupsgave, så prøv med en kreativ gave. Der er noget personligt og mindeværdigt i at give en kreativ og personlig bryllupsgave. Det er noget særligt både for den der giver gaven, men også parret der modtager den...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Fidgetspinners er den nye dille blandt børn

For en del år siden så man ofte, at børn havde fået en ny dille, som de gik rigtig meget op i for en tid, og så gik det lidt i sig selv igen. Men efter at elektroniske gadgets er blevet hvermandseje, har man ikke i samme grad oplevet, at børn har haf...

READ MORE