8 måneder siden |  0 comments  |  Livsstil

Med starten på januar er de kolde temperaturer for alvor sat ind. Det betyder oftest at vi bruger mere tid indendørs og er mindre udenfor. Når vi er meget indenfor, kan det i nogle tilfælde være svært at få al tiden til at gå uden at sidde for meget foran fjernsynet. Vi har derfor samlet et par hobbyer her, som er perfekte til vinterperioden.


Eksperimenter med kaffe


En hobby, der er perfekt til alle der kaffedrikkere, er at eksperimentere med at lave lækker kaffe. Dun kan eksperimentere med kaffe på mange forskellige måder. Du kan først og fremmest prøve forskellige smage, og lave smagstest for at finde den kaffe, som du bedst kan lide.

Men du kan også prøve forskellige brygningsmetoder. Du kan fx prøve at lave kaffe i stempelkander, da det giver en virkelig lækker kaffe. Og så har stempelkander et flot udtryk, når de står på bordet, som også kan gøre at kaffen lige bliver lidt bedre.

At prøve nye smage og brygningsmetoder til kaffe er perfekt til vinteren, da du kan sidde indenfor og få varmen med en god kop kaffe.


Skak og andre hjernevriderspil


En anden god vinterhobby, som du kan sidde med indenfor er at spille skak og andre hjernevriderspil. Hjernevriderspil er en god hobby, da du udfordrer hjernen og det kan dermed være med til at gøre dig klogere.

Du kan spille mange sjove hjernevriderspil herunder skak, sudoku, og kabaler på nettet via forskellige hjemmesider. Det kræver derfor blot en computer eller en tablet, så du kan sidde i sofaen og slappe af imens du spiller.


Strikke


Strikning som hobby, er noget som mange tænker mest er for bedsteforældre. Men at strikke er en hobby til alle aldre. Mange kan godt lide at strikke, fordi de har noget i hænderne og kan sidde og slappe af med det på den måde.

Og så er det nemt at komme i gang med at strikke. Du kan finde mange vejledninger på nettet til at strikke. Så skal du bare have et par strikkepinde og selvfølgelig lidt garn, og så er du klar til at gå i gang. Du kan fx kigge efter Drops garn, der er populært blandt mande strikkere.

At strikke er en super hyggelig hobby til vinteren, da du kan sidde indendørs og se lidt fjernsyn og nyde en kop varm kakao imens du strikker.


Fotografering


En fjerde hobby, der er god til vinterperioden er at fotografere. Mange har som hobby at tage flotte billeder, som de bruger lidt på at redigere i bagefter. Og at tage billeder som hobby, kræver ikke så meget udstyr, som de fleste tror.

Du kan fx sagtens tage flotte billeder med din smartphone, da mange mobiler i dag er udstyret med et godt kamera.

At tage billeder som hobby, kan både være inde og uden, alt efter hvad du gerne vil tage billeder af. Hvis vi er så heldige at der kommer sne, er det fx oplagt at tage et par flotte billeder af det som et flot vinterlandskab. Når de første blomster begynder at komme frem, er det også noget af det bedste at tage flotte billeder af.


Vær kreativ


En sidste hobby som du kan bruge lidt af vintertiden på er at være kreativ på forskellige måder. Du kan fx bruge tid på at tegne eller male og udfolde dine kreative evner der. Du kan også lave små projekter, hvor du fx laver lidt flot dekoration til boligen.

Du kan også prøve kræfter med at hækle samt mange andre kreative projekter. Hvis du mangler idéer til dine hobbyer, kan du finde mange hobby-ideer online, og så er det bare om at komme i gang.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Fede flyverdragter til børnene

Børn skal have mulighed for at rulle, falde og tumle rundt, når de befinder sig udendørs. Derfor er det enormt vigtigt, at du giver dit barn overtøj med en masse bevægelsesfrihed, så han eller hun ikke generes af stramme snit og ubehageligt stof. Det...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Campering i naturen er en hobby for mange danskere

Campering er noget, der tiltaler rigtig mange danskere. Langt de fleste har dog associationer i retning af, at slå et telt op eller parkere en campingvogn på en campingplads, når de hører om camping. Det skal dog gøres klart, at der også findes andre...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Kæmpe møbeludstilling og inspirationskilde

WeGot er et svensk møbelfirma der kombinerer den nordiske stil med det klassiske look. Her findes sofaer, senge, havemøbler mm. i minimalistisk design, men med twist af personlighed. Igennem deres e-mærkede onlineshop er det muligt at bestille og få...

READ MORE