Lav din egen plakat

1 år siden |  0 comments  |  Rolig Hobby

De fleste mennesker har behov for at udtrykke deres kreativitet på den ene eller den anden måde. Der findes mange forskellige måder, man kan gøre det på. Den mest klassiske opfattelse er, at man udtrykker sig gennem billedkunst eller litteratur, dog kan indretning og påklædning være en ligeså omfattende måde at udtrykke sig på. det handler i sidste ende om, at man får muligheden for at vise noget ved sig selv, som kan være svært i andre forbindelser. På samme tid kan disse kreative gøremål også have en mere praktisk grund end blot, at man ønsker at udtrykke sig selv. For kreativitet kommer også til udtryk, når man skal udføre et praktisk stykke arbejde, arbejder med forskellige projekter, eller skal løse problemer på jobbet.

En af de kreative opgaver, som kan sættes i forbindelse med det at arbejde med et projekt eller blot en måde at udtrykke sig på, er ved at lave plakater. Plakater bruges gerne som en form for reklame, merchandise eller som pynt i forbindelse udsmykning af ens bolig. Nogle af dem vil ofte komme til at overlappe hinanden, men man vil faktisk blive overrasket over, hvor ofte det kan være en fordel at lave en plakat, da det også bruges i forbindelse med reklame eller oplysning af borgerne. Det kan derfor være en kæmpe fordel at have lidt kendskab til hvordan man laver sine egne plakater, da det faktisk ikke er nær så svært, som man skulle have troet.

Den følgende artikel vil præsentere dig for 4 tips til at lave dine egne plakater, og disse tips er gældende, uanset hvilken type plakat, du skal i gang med at lave.

Første tip er, at det er utrolig vigtigt, at man spenderer lidt ekstra penge, når plakaten skal trykkes, så man er helt sikker på, at man får en plakat af ordentlig kvalitet, og med høj opløsning.

Lad din plakat være simpel og klar


Tip to: Når man skal lave en plakat, er det først og fremmest vigtigt, at man ved, hvad dens ”funktion” er. Skal den oplyse eller er den bare til pynt? Uanset hvad, kan det være en kæmpe fordel, at man holder selve motivet på plakaten nogenlunde simpelt, da det ellers kan være svært at overskue budskabet. Dog er simpel på ingen møde det samme som kedelig, og det er i virkeligheden den største opgave, at få det simple og det spændende til at gå op i en større enhed. Tip tre: Derudover er det også en kæmpe fordel at tage udgangspunkt i andre plakater, du kan for eksempel finde inspiration i denne københavner plakat.

Arbejd med farverne


Tip fire: Når det er en fordel at lade motivet være simpelt, er der andre barometre, man er nødt til at spille på. Her handler det særligt om at lave den perfekte farvekombination. For så længe farverne spiller, kan motivet sagtens være minimalistisk uden at plakaten bliver kedelig. Det kan derfor være en fordel, at man prøver forskellige farvesammensætninger af, så man kan finde ud af, hvad der fungerer.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Hobbysider.dk 8 måneder siden 0 Comments

Sov godt og pas på miljøet med bambus sengetøj

Sengetøj er mere end blot sengetøj. Vi bruger cirka en tredjedel af døgnets timer i sengen og søvnen er den absolut vigtigste faktor for, at din krop kan lade op til en ny dag. Netop derfor er selvfølgelig sengen, dynen og hovedpuden vigtige elemente...

READ MORE
Hobbysider.dk 8 måneder siden 0 Comments

Vitrineskab i jern – flot, råt og elegant så kan du stolt fremvise dine hobbygenstande

Er du ude efter en ny stil eller bare lidt friskt input til dit hjem? Trænger stuen til fornyelse, og mangler du samtidig et flot og praktisk opbevaringssted til nogle ting? Skal der et nyt, praktisk møbel til i entreen eller køkkenet? Eller har du d...

READ MORE
Hobbysider.dk 1 år siden 0 Comments

Vær kage-krea med disse gode råd

Hvis du elsker at være kreativ, når du laver kager, er der heldigvis mange forskellige måder, som du kan gøre det på. Vi kommer her med nogle gode råd til værktøjer og teknikker, som du kan bruge, så du kan få lavet den helt rigtige kage til lejlighe...

READ MORE