4 ideer til kreative bryllupsgaver

Står du og mangler ideer til en god bryllupsgave, så prøv med en kreativ gave. Der er noget personligt og mindeværdigt i at give en kreativ og personlig bryllupsgave. Det er noget særligt både for den der giver gaven, men også parret der modtager den.

Slip fantasien løs og få inspiration til at finde den helt rigtige bryllupsgave.

Personlig collage

Står du det kommende brudepar nær, og ønsker du at give dem noget anderledes og unikt. Så find den gamle kasse med foto, ud af skabet og saml de bedste, skønneste eller sjoveste billeder af brudeparret og lav dem en personlig collage. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvad collagen kan indeholde. Har du et billede af et smukt eller sjovt minde for brudeparret, så brug dette til en del af collagen. Mix billederne som det passer dig og giv brudeparret en mindeværdig gave de sent vil glemme.

En foto collage kan hænge alle steder i hjemmet og er den perfekte gave til parret der elsker minder og samtidig går op i boligindretning.

Champagneglas med indgravering

Du kan også glæde brudeparret med listens anden gaveide, nemlig lækre champagneglas i krystal. Gør bryllupsgaven lidt mere personlig og kreativ, ved at få glassene indgraveret. Her findes der mange muligheder for hvad der kan graveres på champagneglas; alt fra parret initialer eller navne til dato for forlovelse, eller brylluppet. Du kan endda gå så vidt at få graveret personlige tekster, for at gøre gaven mere kreativ og personlig. Igen er det kun fantasien der sætter grænser.

Dette er en klassisk og stilren gaveide, til parret der har alt.  Gaven vil lade brudeparret mindes deres bryllupsdag, hver gang de skåler i champagne.

Design Letters kopper

En lille og simpel gaveide til brudeparret, kunne være kopper med parret initialer på. Design Letters koppen er smuk og enkel, men samtidig også en god måde at give det design bevidste par en gave, som kan give deres hjem et smukt og personligt præg. Ikke nok med at koppen er personlig, så er den også praktisk. Koppen kan bruges til alle anledninger, eksempelvis til morgenkaffe, til søndagskaffen eller til de specielle lejligheder. Endvidere kan Design letters koppen bruges som pynt, i den moderne stue og give hjemmet et personligt præg.

Design Letters kan bruges til alt, hvad hjertet ønsker, det bliver brugt til.

Pynte puder med et personligt tryk

Den sidste gaveide på listen er: pyntepuder. Giv brudeparret en enkel og stilren gave, i form af puder med et personligt ”Mr. & Mrs.” tryk på. Giv pudderne ekstra personlighed, ved at tilføje parret fælles efternavn.

Puderne er personlige, anderledes og endda romantiske og passer til stort set alle typer af indretninger. Om det er stuen eller soveværelset der mangler et personligt og moderne præg, spiller ingen rolle. Puderne er i et smukt hvidt design, med sort tryk, der passe ind alle steder i indretningen.

Puderne er den oplagte gaveide til det nygifte par, der sætter stor pris på boligindretning, kvalitet og kreativitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *