4 hobbyer hvor du kan møde nye mennesker (og måske kærligheden)

hobby kæreste

Der er mange måder, man kan møde nye mennesker på, men nogle gange er man nødt til at gøre en målrettet indsats, for at det kan ske. Det at have en hobby kan være en god anledning til at gøre det, hvis man går til hobbyen med den rette tilgang. Og hvem ved – måske er der også chance for at møde den eneste ene derude et sted.

Her finder du fire eksempler på hobbyer, der giver mulighed for at møde nye mennesker – og måske kærligheden. Vil du se mere inspiration, kan du besøge FindEnKaereste.

1. Håndværkshobbyer

Håndværkshobbyer er et vidt begreb, der både kan omfatte strikning, hækling, maling, syning og meget andet. Sådanne hobbyer giver god anledning til at lære andre mennesker at kende, idet der er gode muligheder for at fordybe sig i hyggelige og interessante samtaler, mens man eksempelvis strikker eller maler.

I modsætning til forskellige sportsgrene og mere aktive hobbyer, er der nemlig her tale om stillesiddende hobbyer, hvor det kun giver mening at lære hinanden bedre at kende. Samtidig har disse hobbyformer den fordel, at de for mange kan virke afstressende og terapeutiske, fordi man får mulighed for at fordybe sig i noget konkret i en rum tid.

2. Holdsport

En anden populær hobbyform er holdsport. Også her er der tale om et vidt begreb, som både dækker over sportsgrene som fodbold, håndbold, rugby, basketball, forskellige former for atletik, svømning og meget andet. Også her er der rigtig god mulighed for at lære nye mennesker at kende, fordi man naturligt vil komme sine holdkammerater nærmere.

Måske vælger du endda en sportsgren, der giver anledning til, at I skal på ture rundt i landet eller måske endda til udlandet, hvilket kun giver endnu bedre muligheder for at komme hinanden nært. Også kærligheden kan være at finde, når man starter til holdsport. Her er det dog værd at bemærke, at mange sportshold er kønsopdelte. Der er altså bedst mulighed for at møde eventuelle kærlighedsinteresser af samme køn.

3. Sang eller drama

Sang og drama er følelsesfyldte discipliner, hvor de store følelser ofte får frit løb. Derfor er der også gode muligheder for at lære andre mennesker rigtig godt at kende, hvis man starter til sang eller drama sammen med dem.

Det kan være, at du melder dig ind i et kor, hvor du skal lære at synge i harmoni med resten af koret. Det giver en naturlig anledning til at komme de andre kormedlemmer nærmere. 

4.  Bogklub

Er du ikke så meget til sport, sang og drama, og føler du dig ikke så godt hjemme med strikkepinde mellem hænderne, så kan en bogklub være det rigtige valg for dig. Her melder du dig ind i en klub med andre litteraturinteresserede, hvor I læser og diskuterer bøger sammen. Det er klart, at en sådan klub giver anledning til, at man taler med hinanden og lærer hinanden bedre at kende.

Er du til mere intellektuelle typer, der kan lide at tale om følelser og livets store begivenheder, er der også gode chancer for at finde kærligheden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *