3 kreative ting du selv kan lave til din baby 

Mangler du noget at fylde din barsel ud med? Vil du gerne lave noget mellem, at du er rundt til babysvømning, cafebesøg og legestuer? Måske du bare gerne vil lave noget, der kan aflede dine tanker lidt? Vi har været i den kreative tænkeboks og er kommet frem til nogle kreative ideer, du kan lave til din lille guldklump. 

Barsel lyder meget hyggeligt. Men det bliver også nogle lange dage, hvis det hele skal gå op i baby og gråd, speltboller og svømning med den lille. Mangler du noget nyt at give dig til, eller kunne du bare godt bruge at lære noget nyt, så læs mere herunder. 

1. Strikke 

Det er måske lidt en klassiker og lidt kliche. Men hvis der er et tidspunkt i det unge liv, hvor du har mulighed for at lære at strikke – og give dig tid til det – så må det være, mens du er på barsel. Der er selvfølgelig også en lille en at tænke på. Men når det er sagt, kan du mellem de aktive timer strikke bodyer, strømper, huer, handsker og meget andet. Det er meget hyggeligt, når først koden er knækket. 

2. Barnets bog 

Dette er også en klassiker, der aldrig går af mode. Det er en skøn lille bog, som du sagtens kan gøre meget mere kreativ. Det behøver ikke være den klassiske bog, du køber i boghandleren. Du kan også sagtens lave din egen version. Det er måske i virkeligheden også meget hyggeligere, fordi det bliver gjort ekstra personligt og unikt. En ide kunne være at indsætte billeder – så bliver det også en lidt anderledes form for billedbog. 

3. En uro 

Er der noget, små børn godt kan lide og føler sig fascineret af, så er det en uro. Har den mange farver og kan den også godt sige lyde, bliver den ekstra spændende! Der er mange flotte at vælge mellem i butikkerne, men hvorfor ikke lave din egen af naturmaterialer? Det kan være med muslingeskaller, kastanjer, farverige sten, slebet glas fra stranden og meget andet. Den vil helt sikkert også se meget flottere ud end de mange, der kan fås i butikkerne. 

Når uroen ikke længere er interessant, kan den laves om til en spændende og flot drømmefanger eller et andet svævende og kreativt element på børneværelset. Jo tidligere børn bliver introduceret til natur, jo bedre (og så er det også mere eller mindre gratis, hvilket er en win-win).

Der er mange forskellige ting at kaste sig over, når du er på barsel og gerne vil lave noget til dit barn. Mangler du flere ideer, kan du finde sider dedikeret til det på Facebook eller besøge en hjemmeside såsom alttilbarnet.dk.

Så burde du være fyldt op på det kreative!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *