3 bud på den perfekte støvle til dit barn

Når det er koldt udenfor, er det vigtigt, at du har noget ordentligt fodtøj til dine børn. Børn render meget udenfor, selv når det er dårligt vejr. Derfor er det vigtigt, at de har nogle sko på, som kan holde deres små fødder varme hele dagen. Støvler kan bruges om vinteren, men der findes også nogle lettere typer af støvler, som kan bruges som en overgangssko, når vinter bliver til forår. Det er godt at have nogle forskellige slags støvler til børnene, så der er en sko til forskelligt slags vejr. Her får du tre gode bud på støvler, der med fordel kan være i børnenes skoskab. Angulus støvler til børn er god kvalitet til gode priser.

Angulus støvlet med hulmønster

En godt bud på en fin overgangsstøvle er den flotte Chelsea model fra Angulus. Denne flotte støvle vil være enhver piges drøm at have på i børnehave eller skole. Støvlen fås i beige med et flot hulmønster, som netop gør det til en overgangssko. Designet på skoen er efter den klassiske brogue sko. Denne sko har en god pasform og passer til de fleste fødder, fordi der er elastik i begge sider på skoen. Elastikken gør, at skoen sidder godt på foden, men det gør også, at den er hurtig at tage af. Skoen er lavet af kvalitetslæder, hvilket gør, at skoen hurtigt vil forme sig efter barnets fod. Det gør, at pasformen bliver endnu bedre. Sålen på skoen er lavet i naturgummi. Dette materiale sikrer, at der er et godt fodfæste, når skoen bruges udenfor. Skoen fås fra størrelse 22 til størrelse 29.

Begynderstøvle med snøre

Til børn, der lige er begyndt at gå, er det vigtigt at købe den rette sko. Her kan man f.eks. købe en af begynderstøvlerne fra Angulus. Der findes blandt andet en model, hvor designet er inspireret af det klassiske brogue look. Der er desuden fine hulmønster-detaljer på skoen. Enhver lille pige vil elske at have denne sko på. Denne sko skal lukkes med snørebånd, hvilket gør det til en god begynder sko. Man kan nemlig tilpasse skoen den enkelte fod ved enten at stramme eller løsne snørebåndet. Selve skoen er lavet i læder, som gør at den holder længe, men som også giver en utrolig god pasform. Læderet vil tilpasse sig den enkelte fods udformning efter kun nogle få ganges brug.

Angulus vinterstøvle

Hvis man skal have en støvle til vinterbrug, er det vigtigt, at den kan holde de små fødder varme. Støvlen må selvfølgelig også være flot i designet. Det vil altid være godt med noget for i skoen, som kan gøre, at børnene kan holde varmen. Det vil desuden være godt med en sko, der er vandtæt. Angulus vinterstøvler har blandt andet en tex membran, som betyder, at skoen er helt vandtæt. Dette er helt ideelt til vinterbrug, når børnene render og leger i vandpytter, sne og sjap. Fødderne kan stadig ånde, og sålen er lavet i naturgummi, som giver et godt fodfæste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *